Media

Survivor: Χαμός απόψε με το καυτό φιλί που ανταλλάσσουν Μυριέλλα-Κατσαούνης! Η αντίδραση του Βαλάντη

Gossip-tv Team

Τελικά, φέτος στο Survivor θα ζήσουμε ακόμα έναν έρωτα ο οποίος από το πρώτο κιόλας λεπτό δείχνει να είναι πολύ παθιασμένος. 

Όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή θα έρθουν τόσο κοντά που θα φτάσουν να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί παρουσία καμερών και φυσικά των συμπαικτών τους.

Ανάμεσά τους φυσικά και ο Βαλάντης που εκείνη την ώρα δεν θα δείξει να αντιδρά, όμως το ίδιο βράδυ στο Συμβούλιο θα του... δώσει να καταλάβει με θυμό και εντάσεις.

Μάλιστα, ο Βαλάντης, μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στα δύο παιδιά, θα κάνει λόγο για ερωτοτροπίες που τον ενοχλούσαν καθώς τις έβλεπε μπροστά στα μάτια του. Κάτι που θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου η οποία δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο τραγουδιστής μιλάει με τόσο οπισθοδρομικό τρόπο.

Πάντως, ανεξάρτητα από την έντονη αντίδραση του Βαλάντη, η ηθοποιός και ο αγρότης από τη Λάρισα δείχνουν να έχουν ερωτευτεί παράφορα ο ένας τον άλλον και να αδιαφορούν για όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Το τρέιλερ που "παίζει" σήμερα για το αποψινό επεισόδιο είναι άκρως αποκαλυπτικό για το τι θα δούμε απόψε ανάμεσα στους δύο ερωτευμένους. Δείτε το παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απέναντι στο Survivor;

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή! Προηγούνταν οι Διάσημοι και τελικά τούς κέρδισαν οι Μαχητές!

Survivor: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Κατσαούνη-Πηλίδη! Οι Κόκκινοι επιτέλους κέρδισαν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved