Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η ημέρα της τρουφογιορτής έχει φτάσει και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η ημέρα της τρουφογιορτής έχει φτάσει και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μεγάλη αναταραχή επικρατεί, αφού η ημέρα της τρουφογιορτής έχει φτάσει και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο.

Η Καρμέλα αναχωρώντας θα πάρει όλες τις τρούφες, αλλά και τη μεγάλη ικανοποίηση πως έχει αφήσει το αγαπημένο μας χωριό… ταπί και χρεωμένο στον Τζίμη! Ο Τζώρτζης έχει πειστεί από το τηλεφώνημα του παππού του πως είναι ζωντανός, ενώ η Μάρμω έχει ένα δικό της σχέδιο για να τα πάρει… χοντρά από τους Αργυρούς.

Ο Ηλίας, παρά την υποστήριξη του Μένιου, δεν καταφέρνει να συμφιλιωθεί με τον Παναγή, ο οποίος τα έχει βάλει με όλους. Οι Πλατανιώτες θέτουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους, προκειμένου να σώσουν τα σπίτια τους από του Τζίμη τα δόντια! Ο Ηλίας συναντάει κρυφά τη Φιλιώ για να της εξομολογηθεί όσα νιώθει, μόνο που αυτή την εξομολόγηση θα την ακούσουν πολλοί…

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί, αφού η ημέρα της τρουφογιορτής έχει φτάσει και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο. Στο Δημαρχείο οι άντρες με τις καραμπίνες περιμένουν τους Αργυρούς να πέσουν στην παγίδα τους, ενώ στο καφενείο της Κικής οι γυναίκες ετοιμάζονται για τη φιέστα που θα αλλάξει το μέλλον του χωριού.

Η Αλίκη, προκειμένου να σώσει τον Κανέλλο, βάζει εμπόδια στη γιαγιά της, που όμως δεν φαίνεται να πτοείται με τίποτα… Ένας καβγάς του Τζώρτζη με την πρώην αστυνομική αρχή του τόπου θα τα προδώσει όλα στους Ιταλούς και οι Πλατανιώτες θα βρεθούν δεμένοι χειροπόδαρα.

Στο μεταξύ, η Καρμέλα αναχωρώντας θα πάρει όλες τις τρούφες αλλά και τη μεγάλη ικανοποίηση πως έχει αφήσει το αγαπημένο μας χωριό ταπί και χρεωμένο στον Τζίμη!

Διαβάστε επίσης

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Οι Πλατανιώτες οργανώνουν σχέδιο δράσης, για να προστατέψουν τις τρούφες

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κόντρα Τζώρτζη - Θοδωρή έχει μετατρέψει το σπίτι σε εμπόλεμη ζώνη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καρμέλα συνεχίζει ατάραχη τα σχέδιά της να καταστρέψει το χωριό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved