Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Το χωριό μετράει τις πληγές του και οι Πλατανιώτες αναζητούν χρήματα
Media

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Το χωριό μετράει τις πληγές του και οι Πλατανιώτες αναζητούν χρήματα

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καρμέλα αναχωρώντας θα πάρει όλες τις τρούφες, αλλά και τη μεγάλη ικανοποίηση πως έχει αφήσει το αγαπημένο μας χωριό… ταπί και χρεωμένο στον Τζίμη!

Ο Τζώρτζης έχει πειστεί από το τηλεφώνημα του παππού του πως είναι ζωντανός, ενώ η Μάρμω έχει ένα δικό της σχέδιο για να τα πάρει… χοντρά από τους Αργυρούς. Ο Ηλίας, παρά την υποστήριξη του Μένιου, δεν καταφέρνει να συμφιλιωθεί με τον Παναγή, ο οποίος τα έχει βάλει με όλους.

Οι Πλατανιώτες θέτουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους, προκειμένου να σώσουν τα σπίτια τους από του Τζίμη τα δόντια! Ο Ηλίας συναντάει κρυφά τη Φιλιώ για να της εξομολογηθεί όσα νιώθει, μόνο που αυτή την εξομολόγηση θα την ακούσουν πολλοί…

Το χωριό μετράει τις πληγές του και οι Πλατανιώτες αναζητούν χρήματα και λύσεις για να σώσουν ό,τι μπορούν. Ο Σάββας καταφέρνει να ρίξει… στάχτη στα μάτια όσων τον υποπτεύονταν και ο δρόμος για την υποψηφιότητά του για την προεδρία είναι ανοιχτός.

Ο Ηλίας, από την άλλη, δέχεται πυρά από παντού και αποφασίζει να δώσει τις οικονομίες του για να βοηθήσει το χωριό. Ο Παναγής υποψιάζεται πως ο Τζίμης είναι μπλεγμένος στην παγίδα εναντίον τους, αλλά αυτός φαίνεται να μην έχει καμία σχέση.

Ο Τζώρτζης είναι απογοητευμένος από την έλλειψη εμπιστοσύνης που του έδειξαν όλοι και αποφασίζει να χωρίσει τη Χρύσα. Η σχέση της Αλίκης και του Κανέλλου περνάει κρίση, αφού ο Κανελλίτος πίστεψε τα χειρότερα για τη γυναίκα του και συμμετείχε στην πλεκτάνη εναντίον της.

Τι θα κάνει ο Τζώρτζης όταν σηκώσει το τηλέφωνο σε έναν άγνωστο αριθμό και ακούσει στην άλλη άκρη της γραμμής τον… Βαγγέλα;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η ημέρα της τρουφογιορτής έχει φτάσει και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Οι Πλατανιώτες οργανώνουν σχέδιο δράσης, για να προστατέψουν τις τρούφες

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κόντρα Τζώρτζη - Θοδωρή έχει μετατρέψει το σπίτι σε εμπόλεμη ζώνη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved