Survivor: Στα «κόκκινα» οι Διάσημοι- Εκτός εαυτού Ευμορφιάδη και Κουρεντή: «Ντροπή σου. Απαράδεκτη»!
Media

Survivor: Στα «κόκκινα» οι Διάσημοι- Εκτός εαυτού Ευμορφιάδη και Κουρεντή: «Ντροπή σου. Απαράδεκτη»!

Survivor: Εντάσεις άνευ προηγουμένου είδαμε στο συμβούλιο του νησιού, μετά την ψήφο της Αθηνάς Ευμορφιάδη κατά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Το ριάλιτι επιβίωσης πρωταγωνιστεί εδώ και λίγες εβδομάδες στα βράδια μας και οι τηλεθεατές το παρακολουθούν όλο και περισσότερο.

Το σημερινό συμβούλιο του νησιού του Survivor ζήσαμε φοβερές εντάσεις, μετά την υπόδειξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου ως υποψήφια για αποχώρηση από την Αθηνά Ευμορφιάδη, που είχε κερδίσει και την ατομική ασυλία. Όλα ξεκίνησαν από αυτό το γεγονός και φυσικά μετά τα πράγματα πήραν εντελώς άλλη τροπή, με εντάσεις και τσακωμούς, που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Μυριέλλα Κουρεντή κατηγόρησε ανοιχτά την Αθηνά Ευμορφιάδη για την υποψηφιότητα της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και το ότι κάτι τέτοιο έγινε ξεκάθαρα, επειδή διαφωνεί με τις προσωπικές της απόψεις και ότι δεν σκέφτεται αγωνιστικά. Μάλιστα, τόνισε πως η Αθηνά ενώ τονίζει συνέχεια το ότι δεν πρέπει κανένας να σκέφτεται ατομικά, η ίδια είναι εκείνη που όταν κέρδισε την ατομική ασυλία, έκανε στροφή 180 μοιρών. Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε για τις νίκες της Ναυσικάς, που είναι πολύ περισσότερες από της Αθηνάς και ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Αθηνά από την πλευρά της, χαρακτήρισε την Μυριέλλα απαράδεκτη και ότι όλα αυτά που λέγονται είναι παιδικά. Επίσης, ανέφερε και το παράδειγμα της Βρισηίδας και το ότι ψηφίστηκε επειδή απλά φώναξε λίγο παραπάνω. Για άλλη μια φορά βέβαια, αυτό που συζητήθηκε ήταν το θέμα της Μυριέλλας με τον Γιώργο Κατσαούνη, αφού η λέξη «ερωτοτροπούσε» της Αθηνάς, ήταν κάτι που ενόχλησε την Μυριέλλα και ένιωσε ότι προσβλήθηκε.

Μάλιστα, η Αθηνά, ενώ ήταν άρρωστη και είχε 39 πυρετό είπε ότι αγωνίστηκε, φέρνοντας νίκη στην ομάδα της και παρ΄ όλα αυτά η Μυριέλλα την κατηγόρησε ότι δεν χάρηκε για την νίκη στην ομάδα της και ότι το μόνο που έκανε ήταν να γκρινιάζει. Η Αθηνά έγινε έξαλλη και της είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ντροπή σου. Είσαι απαράδεκτη. Σιγά σιγά όλοι θα καταλάβουν ποια πραγματικά είσαι και το τι κρύβεις μέσα σου.»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Γιωρίκας Πηλίδης ήταν εκείνος που ενώ δεν θέλησε να μιλήσει στην αρχή, μετά πήρε θέση κατά της Μυριέλλας, μόνο και μόνο για το θέμα που έθιξε για την υγεία της Αθηνάς και το γεγονός ότι εκείνη δεν έδειξε καθόλου τη χαρά της μετά την νίκη τους στο αγώνισμα ασυλίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα των Διασήμων όπως είπε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει διαλυθεί και τίποτα δεν μπορεί να τους κάνει και πάλι να είναι μια χαρά μεταξύ τους, ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν και να φέρνουν νίκες στην ομάδα τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Έξαλλη η Ευρυδίκη με τον Ρουβά- Στα «κάγκελα» οι Διάσημοι στο συμβούλιο!

Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

Survivor: Οι Διάσημοι έκαναν την ανατροπή και συνέτριψαν τους Μαχητές στο αγώνισμα ασυλίας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved