Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στους Διάσημους: «Αν δεν σου αρέσει φύγε» (Video)
Media

Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στους Διάσημους: «Αν δεν σου αρέσει φύγε» (Video)

Survivor Spoiler: Χαμός στην καλύβα των Διασήμων! Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη μετά το τελευταίο συμβούλιο στο ριάλιτι επιβίωσης!

Μαχητές και Διάσημοι έχουν φτάσει στα όριά τους!

Τα νεύρα τους είναι τσιτωμένα και θα γίνει χαμός στην καλύβα των Διασήμων με πρωταγωνιστές τον Βαλάντη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα!

Οι δύο άντρες θα έχουν έναν έντονο καβγά στο νέο (11/01) επεισόδιο του ριάλιτι.

Οι συμπαίκτες του λένε: «μας κατηγόρησε όλους ότι δεν δουλέψαμε» και ο Βαλάντης απαντά σε αυτές τις κατηγορίες και ξεσπά κατά της Μυριέλλας: «είσαι πολύ αχάριστη».

Και εκεί που ο Βαλάντης τα χώνει, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν αντέχει και ξεσπά και εκείνος!

Ο Λάμπρος όταν ακούει τον Βαλάντη να λέει «εγώ θα κοιμηθώ στο κρύο και μπορεί να πάθω πνευμονία», του απαντά σε έντονο ύφος: «Αν δεν σου αρέσει φύγε είναι παιχνίδι. Δεν είναι σκάκι αλλά παιχνίδι»!

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης καθώς οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Δείτε το τρέιλερ που ήδη προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ!

Υπενθυμίζεται ότι, από την προηγούμενη εβδομάδα, υποψήφιοι είναι η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Βαλάντης, που το αποτέλσμα για εκείνους έχει ήδη κριθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, είδαμε ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση, μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών του στην ομάδα των Διασήμων.

Οι Μαχητές έκριναν ότι η Παρασκευή Σταματοπούλου και ο Σταμάτης Καλαφατάς θα είναι οι δυο υποψήφιοι από την ομάδα τους, μια απόφαση που πάρθηκε από όλους, όχι για αγωνιστικούς λόγους ή για λόγους συμπάθειας, αλλά κυρίως λόγω ψυχολογίας των ίδιων των παικτών, μιας και είναι ξεκάθαρο ότι έχουν τα περισσότερα σκαμπανευάσματα.

Τέλος, η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν εκείνη που υπέδειξε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για αποχώρηση, μετά και την νίκη της στον αγώνα της ατομικής ασυλίας. μια ενέργειά της, που προκάλεσε, όπως είδαμε, έντονες εκρήξεις στο συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Στα «κόκκινα» οι Διάσημοι- Εκτός εαυτού Ευμορφιάδη και Κουρεντή: «Ντροπή σου. Απαράδεκτη»!

Survivor: Έξαλλη η Ευρυδίκη με τον Ρουβά- Στα «κάγκελα» οι Διάσημοι στο συμβούλιο!

Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved