Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης έχει πειστεί από το τηλεφώνημα του παππού του πως είναι ζωντανός
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης έχει πειστεί από το τηλεφώνημα του παππού του πως είναι ζωντανός

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης έχει πειστεί από το τηλεφώνημα του παππού του πως είναι ζωντανός, ενώ η Μάρμω έχει ένα δικό της σχέδιο για να τα πάρει… χοντρά από τους Αργυρούς

Ο Ηλίας, παρά την υποστήριξη του Μένιου, δεν καταφέρνει να συμφιλιωθεί με τον Παναγή, ο οποίος τα έχει βάλει με όλους. Οι Πλατανιώτες θέτουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους, προκειμένου να σώσουν τα σπίτια τους από του Τζίμη τα δόντια! Ο Ηλίας συναντάει κρυφά τη Φιλιώ για να της εξομολογηθεί όσα νιώθει, μόνο που αυτή την εξομολόγηση θα την ακούσουν πολλοί…

Ο Τζώρτζης έχει πειστεί από το τηλεφώνημα του παππού του πως είναι ζωντανός και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του. Η Καλλιόπη κάνει ό,τι μπορεί για να μαζέψει χρήματα για τις υποθήκες, την ώρα που η Αλίκη αποφασίζει πως αλλάζει διεύθυνση, αλλάζει σπίτι και μετακομίζει στου… Χαραλάμπη.

Ο Σίμος βάζει τον Παναγή σε πειρασμό για παρανομίες που θα τους φέρουν μεγάλα έσοδα, αλλά η Κατερίνα είναι τελείως αντίθετη. Ο Τζώρτζης, πάλι, δασκαλεμένος από τον Βαγγέλα, επιμένει να πουλήσουν τα ξαδέρφια μετοχές της «Πικολάκι».

Η Μάρμω έχει ένα δικό της σχέδιο για να τα πάρει χοντρά από τους Αργυρούς με τη βοήθεια του παπά και ο κουβάς της θα μιλήσει για παρελθόν, παρόν και μέλλον!

Τι συμφωνία είχε κάνει ο Βαγγέλας με την Καρμέλα και πώς κατάφερε και απέκτησε τις μετοχές της «Πικολάκι»;

Διαβάστε επίσης

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Το χωριό μετράει τις πληγές του και οι Πλατανιώτες αναζητούν χρήματα

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η ημέρα της τρουφογιορτής έχει φτάσει και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Οι Πλατανιώτες οργανώνουν σχέδιο δράσης, για να προστατέψουν τις τρούφες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved