Survivor: Ο Βαλάντης καταρρέει! Άγριος καβγάς Μυριέλλας – Κατσαούνη - Απίστευτες ατάκες (Video)
Media

Survivor: Ο Βαλάντης καταρρέει! Άγριος καβγάς Μυριέλλας – Κατσαούνη - Απίστευτες ατάκες (Video)

Survivor:  Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης σήμερα, 18 Ιανουαρίου! Ο Βαλάντης καταρρέει και η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη έχουν έναν άγριο καβγά μπροστά στους συμπαίκτες τους που τους αφήνουν άφωνους.  Τελειώνει το ειδύλλιό τους;

Στο συμβούλιο φάνηκε ότι οι Διάσημοι, οι οποίοι έχασαν, ακολούθησαν μία στρατηγική ώστε να βγει εκτός παιχνιδιού ο τραγουδιστής!


Όπως φάνηκε ξεκάθαρα από τα λόγια όλων, εκτός του Βαλάντη, η ομάδα είχε συνεννοηθεί να ψηφιστεί προς αποχώρηση ο Γιωρίκας Πηλίδης, τον οποίο και θεωρούν όλοι, τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας τους. Έτσι και έγινε, μιας και όλοι οι παίκτες ψήφισαν στρατηγικά "εναντίον" του Πηλίδη, ώστε να φύγει στο επόμενο συμβούλιο ο Βαλάντης και να μπορούν να ηρεμήσουν όλοι, χωρίς να δημιουργηθούν και άλλες εντάσεις στην ομάδα τους. Μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σημείωσε πως ο Γιωρίκας θεωρεί ότι είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης της ομάδας τους και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδωσε στον τάκο τον Θανάση Βισκαδουράκη!


Μετά το τέλος του συμβουλίου, έγινε χαμός στην καλύβα! Ο Βαλάντης συνεχίζει να είναι στην απομόνωση, ενώ η υπόλοιπο Διάσημοι έχουν γίνει μία ομάδα!
Ο Γιωρίκας τονίζει ότι όλη η ομάδα θέλει να φύγει ο Βαλάντης, η Αθηνά δηλώνει «όλοι ψηφίσαμε στρατηγικά» κάτι που δεν είχαμε δει σε κανένα κύκλο του ριάλιτι!
Ο Λάμπρος στο νέο επεισόδιο λέει στην κάμερα «εύχομαι η στρατηγική και η απόφαση που πήρε όλη η ομάδα να αποδώσει»!


Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας στο οποίο όποια ομάδα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να δει μηνύματα και φωτογραφίες φίλων και συντρόφων…. Ακόμα ένα απαιτητικό στίβο μάχης θα απολαύσουμε απόψε στον Σκαϊ και δεν είναι το μόνο που θα δούμε!


Μετά το αγώνισμα, ο Βαλάντης καταρρέει… Ξεσπά σε λυγμούς και λέει «είμαι πολύ πληγωμένος»! Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης έχουν έναν άγριο καβγά!


Ανάμεσα στους δύο θα ειπωθούν βαριές κουβέντες! Ο Κατσαούνης λέει: «Καλό είναι να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο και η πλακίτσα» με την Μυριέλλα να κάνει μορφασμούς και να περνά στην αντεπίθεση! Η ηθοποιός ακούγεται να του λέει: «Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! Άσε με να ξέρω τι λέω… και θα φανεί αυτό στην πορεία!» με τον Γιώργο να της απαντά: «Να μη φανεί καλύτερα, άστο» και οι συμπαίκτες τους παρακολουθούσαν τον καβγά τους χωρίς να βγάζουν μιλιά!
Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Βαλάντης έκανε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό για να αποχωρήσει- Τι δήλωσε στο συμβούλιο!

Survivor: Καταπέλτες Βισκαδουράκης και Κωνσταντάρας: «Ο Βαλάντης δεν ανήκει πλέον στην ομάδα μας»

Survivor: Οι Διάσημοι έστησαν το παιχνίδι- Η στρατηγική τους για να αποχωρήσει ο Βαλάντης!

Survivor: «Χείμαρρος» ο Τσολάκης: «Υπάρχει μια γλώσσα στους Διασήμους, που τους δηλητηριάζει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved