Media

Survivor: Ο Βαλάντης έκανε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό για να αποχωρήσει- Τι δήλωσε στο συμβούλιο!

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά την στημένη ψηφοφορία των Διασήμων, για να αποχωρήσει ο Βαλάντης, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Βαλάντη, για  να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό. 

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στο σημερινό συμβούλιο του νησιού, μετά την απόφαση των Διασήμων να στήσουν την ψηφοφορία έναντι του Βαλάντη.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα ήταν και εκείνος που του έδωσε τον λόγο να μιλήσει και να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό, για να μπορέσει να στηρίξει την υποψήφιότητά του. Εκείνη την στιγμή, ο Βαλάντης είπε ότι συμφωνεί με όλα όσα ειπώθηκαν και ότι πρέπει να παραμείνουν στο παιχνίδι, τόσο ο Γιωρίκας Πηλίδης, όσο και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Πραγματικά από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο συμβούλιο είπα ότι θέλω να φύγω. Με έβγαλαν από την δύσκολη θέση από το να ζητάω ψήφους. Απλά θέλω να φύγω. Παρακαλώ και παροτρύνω τον κόσμο να ψηφίσει τα παιδιά για να παραμείνουν και να τελειώσει η παραμονή μου στο νησί. Υπήρχαν και όμορφες στιγμές και τις κρατάω αλλά θα ήθελα να φύγω, γιατί με κούρασε όλο αυτό και δεν μπορώ άλλο. Καλύτερα να γυρίσω πίσω. Θα ήθελα να νικήσει ο Γιωρίκας Πηλίδης, γιατί είναι ένας πραγματικός μαχητής, είναι ένα σοβαρό παιδί, που από την πρώτη στιγμή ξεχώρισα για το ήθος και την ποιότητά του."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Καταπέλτες Βισκαδουράκης και Κωνσταντάρας: «Ο Βαλάντης δεν ανήκει πλέον στην ομάδα μας»

Survivor: Οι Διάσημοι έστησαν το παιχνίδι- Η στρατηγική τους για να αποχωρήσει ο Βαλάντης!

Survivor: «Χείμαρρος» ο Τσολάκης: «Υπάρχει μια γλώσσα στους Διασήμους, που τους δηλητηριάζει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved