Survivor Spoiler: Αυτό είναι το φαβορί προς αποχώρηση σήμερα, 19 Ιανουαρίου
Media

Survivor Spoiler: Αυτό είναι το φαβορί προς αποχώρηση σήμερα, 19 Ιανουαρίου

Survivor spoiler: Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένας όμως θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Βαλάντης και χθες, 17 Ιανουαρίου μετά από στρατηγική που ακολούθησαν οι Διάσημοι έβγαλαν στον τάκο τον Γιωρίκα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος είναι δημοφιλής!

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ομάδα να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη στρατηγική κατά την ψηφοφορία και να την αποκαλύψουν κιόλας στο τηλεοπτικό κοινό!

Όπως φάνηκε ξεκάθαρα από τα λόγια όλων, εκτός του Βαλάντη, η ομάδα είχε συνεννοηθεί να ψηφιστεί προς αποχώρηση ο Γιωρίκας Πηλίδης, τον οποίο και θεωρούν όλοι, τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας τους. Έτσι και έγινε, μιας και όλοι οι παίκτες ψήφισαν στρατηγικά "εναντίον" του Πηλίδη, ώστε να φύγει στο επόμενο συμβούλιο ο Βαλάντης και να μπορούν να ηρεμήσουν όλοι, χωρίς να δημιουργηθούν και άλλες εντάσεις στην ομάδα τους. Μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σημείωσε πως ο Γιωρίκας θεωρεί ότι είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης της ομάδας τους.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδειξε ως υποψήφιο τον Θανάση Βισκαδουράκη, τον οποίο επίσης θεωρεί έναν από τους πολύ δυνατούς παίκτες, που έχει να δώσει πολλά ακόμα στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και ως παίκτης, αλλά και ως προσωπικότητα. Μάλιστα σημείωσε πως ο Βαλάντης για εκείνον, δεν ανήκει πλέον στην ομάδα των Διασήμων.

Ποιος είναι το απόλυτο φαβορί για να φύγει σύμφωνα με τα spoilers; Δείτε στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Βαλάντης καταρρέει! Άγριος καβγάς Μυριέλλας – Κατσαούνη - Απίστευτες ατάκες (Video)

Survivor: Ο Βαλάντης έκανε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό για να αποχωρήσει- Τι δήλωσε στο συμβούλιο!

Survivor: Καταπέλτες Βισκαδουράκης και Κωνσταντάρας: «Ο Βαλάντης δεν ανήκει πλέον στην ομάδα μας»

Survivor: Οι Διάσημοι έστησαν το παιχνίδι- Η στρατηγική τους για να αποχωρήσει ο Βαλάντης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved