Τα καλύτερά μας χρόνια: Από παιδιά… έφηβοι! Δες το πριν και το μετά των μικρών πρωταγωνιστών
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Από παιδιά… έφηβοι! Δες το πριν και το μετά των μικρών πρωταγωνιστών

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η σειρά που έχει αγαπηθεί όσο καμία στην ΕΡΤ επιστρέφει και… αλλάζει! Ιούλιος του 1977. Και ο Άγγελος που έχει γενέθλια, έχει πια μεγαλώσει, είναι έφηβος στο Λύκειο, σωστός άντρας! Ή σχεδόν.

Οι μικροί πρωταγωνιστές Άγγελος, Λούης, Άννα και Σοφία… μεγάλωσαν και μάθαμε τα πάντα γύρω από την τηλεοπτική ενηλικίωση τους.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ (Ο μικρός Μανώλης Γκίνης και πλέον ο μεγάλος Δημήτρης Σέρφας)

Ο Άγγελος, πλέον 16 χρόνων, περνάει την εφηβεία του με εσωστρέφεια. Διαβάζει μελαγχολικούς ποιητές, ασχολείται με τη φωτογραφία και το σινεμά και ψάχνει διακαώς να βρει την κλίση του, να ορίσει το στίγμα του. Μέσα στα ενδιαφέροντά του είναι βέβαια και τα κορίτσια, που τον απασχολούν με διάφορους τρόπους. Η όμορφη καθηγήτριά του, ο πρώτος του έρωτας η Σοφία, η παντοτινή του αγάπη η Άννα, ένα κορίτσι ελευθέρων ηθών που συχνάζει στη γειτονιά, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του.

ΛΟΥΗΣ (Ο μικρός Έκτορας Φέρτης και ο μεγάλος Βαγγέλης Δαούσης)

Τον Λούη η εφηβεία τον βρίσκει απόλυτα και αποκλειστικά απασχολημένο με τα κορίτσια. Όλες έχουν θέση στην καρδιά του, από τη νεοφερμένη γκαρσόνα της καφετέριας μέχρι την απελευθερωμένη Πόπη, που συχνάζει στη γειτονιά. Είναι αυτός που κάνει πρώτος το μεγάλο «βήμα» και αποκτά ύφος έμπειρου εραστή που επαναλαμβάνει πάντα τα τσιτάτα του πατέρα του. Διαβάζει περιοδικά με «γυμνές», μέσα στην τάξη, κλέβει τη βέσπα του πατέρα του για να πάει στα clubs, μεθάει και τολμάει να μαζέψει εμπειρίες με κάθε τρόπο.

ΑΝΝΑ (Η μικρή Άννα Γκουριώτη και η μεγάλη Κωνσταντίνα Μεσσήνη)


Άννα. Το αγοροκόριτσο της παρέας έγινε μια δυναμική κοπέλα, ατίθαση κι αυτάρκης, που ξέρει τι θέλει και δεν διστάζει να τα βάλει με τα αγόρια. Με τον Άγγελο, είναι σαν τον σκύλο με τη γάτα και συνεχίζουν την άτυπη-διανθισμένη με φλερτ-φιλία τους. Κερδίζει τα αγόρια στο μπιλιάρδο με ευκολία και όταν παίρνει την απόφαση να “ενηλικιωθεί” τους εκπλήσσει όλους, παίρνοντας την τύχη της στα χέρια της.

Η Σοφία θα επιστρέψει ως γκεστ... και θα την υποδυθεί η Ιωάννα Καλλιτσάντση!

Η επιστροφή της Σοφίας, ύστερα από τόσα χρόνια στη γειτονιά, αναζωπυρώνει το πάθος που έτρεφε, και ακόμα διατηρεί, για εκείνη ο Άγγελος. Προσπαθώντας να την κερδίσει, δεν θα διστάσει ακόμα και να κάνει την εμφάνισή του στο κλαμπ που έγινε ρεζίλι τη βραδιά των γενεθλίων του.

Τον Μανώλη Γκίνη, αντικαθιστά ο Δημήτρης Σέρφας στον ρόλο του Άγγελου Αντωνόπουλου

Τον Έκτορα Φέρτη, αντικαθιστά ο Βαγγέλης Δαούσης στον ρόλο του Λούη

Τη Μάνια Γκουργιώτη, αντικαθιστά η Κωνσταντίνα Μεσσήνη στον ρόλο της Άννας

Ιούλιος του 1977. Και ο Άγγελος που έχει γενέθλια, έχει πια μεγαλώσει, είναι έφηβος στο Λύκειο, σωστός άντρας! Ή σχεδόν. Προκειμένου να γίνει λοιπόν και… ολοκληρωμένα, ο Λούης αποφασίζει να του κάνει δώρο ένα ραντεβού με κορίτσια. Γι’ αυτό οι δυο τους καβαλάνε τη βέσπα που ο Λούης κλέβει από τον πατέρα του και κατηφορίζουν προς τα νότια προάστια, σε ένα κλαμπ όπου ο Αντώνης δίνει συναυλία. Την ίδια ώρα, στη μικρή γειτονιά, Δημήτρης και Νανά προετοιμάζονται πυρετωδώς για το άνοιγμα του σουπερμάρκετ τους. Στο μεταξύ, στο σπίτι των Αντωνόπουλων φτάνει ένα μεγάλο δέμα. Ανοίγοντάς το, η Μαίρη με τον Στέλιο ανακαλύπτουν ένα δώρο, που έστειλε ο αδελφός του κυρ Νίκου από την Αμερική… Μια καινούργια τηλεόραση, τελευταίας τεχνολογίας!

Η επιστροφή της Σοφίας, ύστερα από τόσα χρόνια στη γειτονιά, αναζωπυρώνει το πάθος που έτρεφε, και ακόμα διατηρεί, για εκείνη ο Άγγελος. Προσπαθώντας να την κερδίσει, δεν θα διστάσει ακόμα και να κάνει την εμφάνισή του στο κλαμπ που έγινε ρεζίλι τη βραδιά των γενεθλίων του. Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος, που νιώθει πια άλλη αυτοπεποίθηση μετά την επαναπρόσληψή του στο Δημόσιο, ετοιμάζεται να πάει διακοπές με τη γυναίκα του και «πατάει πόδι», όταν εκείνη του δηλώνει πως θέλει να κάνει ένα ταξίδι στο Παρίσι. Ο Στέλιος όμως, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο: την προϊσταμένη του στο υπουργείο, που του ακυρώνει την τελευταία στιγμή τις διακοπές που σκοπεύει να κάνει στην Εύβοια…

Δες στη gallery το πριν και το μετά

Διαβάστε επίσης

Τα καλύτερά μας χρόνια: Νανά και Ερμιόνη παντρεύονται και όλοι γιορτάζουν στη γειτονιά του Γκύζη

«Τα καλύτερά μας χρόνια» βγήκαν να διασκεδάσουν - Το καυτό φιλί on camera που δεν περιμέναμε!

Μελέτης για "Τα Καλύτερά μας χρόνια": «Το feedback από τον κόσμο, δεν συνάδει με την τηλεθέαση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved