Ζαμπέτογλου για τον χαρακτηρισμό «Σιδηρά κυρία»: «Αν ήμουν γλυκούλα, τώρα θα ήμουν κάπου πατημένη»
Media

Ζαμπέτογλου για τον χαρακτηρισμό «Σιδηρά κυρία»: «Αν ήμουν γλυκούλα, τώρα θα ήμουν κάπου πατημένη»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Aftet Dark και μίλησαν για όλα!

Μίλησαν για την απειρία που είχα στο ζωντανό πρόγραμμα, κάτι που καλούνται να κάνουν φέτος με την εκπομπή τους Στούντιο 4, στην ΕΡΤ.

«Όταν ξεκινήσαμε στην ΕΡΤ, κάναμε πρώτη φορά ζωντανό και αντιμετωπίσαμε αρκετά έκτακτα, μπήκαμε αμέσως στα βαθιά», δήλωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ενώ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τόνισε πως «στο ζωντανό δεν χαλαρώνεις ποτέ».

Δείτε τι είπαν στο παρακάτω βίντεο:

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μίλησαν επίσης για τη γνωριμία τους, με τη Νάνσυ να τονίζει πως τον θαύμαζε χωρίς καν να τον ξέρει.

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τον χαρακτηρισμό «σιδηρά κυρία» που κάποιοι τής είχαν αποδώσει, εκείνη απάντησε: «Όταν ήμουν 25 ετών έγινα η διευθύντρια του μεγαλύτερου περιοδικού στην Ελλάδα, χωρίς καμία εμπειρία. Ξαφνικά. 25 χρονών, 1.50 ύψος, μόλις είχα έρθει από τη Θεσσαλονίκη. Κολλάει και το ύψος. Τότε έπρεπε κάπως να επιβληθώ στα πράγματα, με εκδότη τον Κωστόπουλο που είχα κιόλας να λογοδοτήσω.

Πώς να ήμουν δηλαδή; Γλυκούλα; Αυτή τη στιγμή δεν θα μιλάγαμε εδώ, θα ήμουν κάπου πατημένη. Ήταν θέμα επιβίωσης. Εμένα πάντα αυτό που με ενδιέφερε στο τέλος της ημέρας ήταν να γίνει η δουλειά».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Επίσης, το τηλεοπτικό δίδυμο μίλησε για τον χώρο των περιοδικών: «Εμείς δεν ανταγωνιζόμαστε το διαδίκτυο. Αλλά αυτό, στο οποίο είμαστε ασυναγώνιστοι είναι η ανάλυση των πραγμάτων», δήλωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και πρόσθεσε: «το πρόβλημα με τον έντυπο τύπο είναι ότι πολλοί δεν έχουν ψάξει ποιος είναι ο ρόλος των περιοδικών σήμερα». Από την πλευρά του, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι η δύναμη του γραπτού μέσου έχει άλλη αξία.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού για #metoo: «Τα εξώδικα έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή... Πολύ βρωμιά ρε φίλε…»

Κατερίνα Γερονικολού: Η μακάβρια σκηνή στο φέρετρο και η απίθανη περιγραφή για το γύρισμα

Αναγνωστόπουλος- Ζαμπέτογλου: Αποκάλυψαν πως είχαν δεχθεί πρόταση για πρωινή εκπομπή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved