Showbiz

Ναταλία Γερμανού για #metoo: «Τα εξώδικα έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή... Πολύ βρωμιά ρε φίλε…»

Gossip-tv Team

H Ναταλία Γερμανού βρέθηκε ως πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή After Dark για το 2022 και έκανε ποδαρικό στον καλό της φίλο Θέμη Γεωργαντά

Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγο πριν νοσήσει από κορονοϊό βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και μίλησε για όλα. Κυρίως για την εκπομπή της Καλύτερα δε γίνεται που είναι στον "αέρα" τα τέσσερα τελευταία χρόνια αλλά και για τις συμβουλές που έχει κρατήσει σαν φυλαχτό από τον αξέχαστο πατέρα της Φρέντυ Γερμανό.

Η ίδια αναφέρθηκε φυσικά και στον τρόπο που η ίδια και οι συνεργάτες της χειρίστηκαν το μέγα θέμα του metoo στην Ελλάδα και των αποκαλύψεων που έγιναν σε θέατρο και αθλητισμό μετά από καταγγελίες.

Η Ναταλία Γερμανού είπε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι όλοι μας στην εκπομπή νιώσαμε σαν να μας πέταξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με ονόματα που γνωρίζαμε και ανθρώπους που γνωρίζαμε αλλά με καταστάσεις που δεν είχαμε φανταστεί. Το χειριστήκαμε, θέλω να πιστεύω, ως επί το πλείστον σωστά. Είχαμε μια κοινή πορεία, ένα κοινό σκεπτικό και μια κοινή γραμμή και οι πέντε μας στο ότι για εμάς ένας είναι ο στόχος, ένας είναι ο σκοπός και μια είναι η έννοια μας. Τα κορίτσια και τα αγόρια που είχαν υποστεί τις κακοποιήσεις».

Kαι συνέχισε λέγοντας: «Δεν είμαστε εισαγγελείς, το τονίζω, δεν είμαστε ο Άρειος Πάγος. Είμαστε απλά μια εκπομπή τηλεοπτική αλλά έχουμε άποψη και αυτή την άποψη είμαστε ευτυχώς σε ένα κανάλι που μας επέτρεψε να την καταθέσουμε όσο μας επέτρεψαν τα εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή. Τα προειδοποιητικά εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή από τους δικηγόρους».

Η ίδια κατέληξε για το θέμα: «Κρίμα, πολύ βρωμιά ρε φίλε… Και πρόσεξε, δυο χώροι. Αθλητισμός και υποκριτική. Για να δούμε και τους άλλους. Εγώ περιμένω. Δεν πρέπει κάποια στιγμή; Δηλαδή για να ανοίξουν κάποια στιγμή τα στόματα στη δημοσιογραφία ή την τηλεόραση τι πρέπει να γίνει; Γενικό μπλακάουτ στην τηλεόραση;» αναρωτήθηκε ακόμα η Ναταλία Γερμανού. «Το 2021 σήμανε το τέλος της σιωπής».

Διαβάστε επίσης:

Δεν τη γλίτωσε ούτε η Ναταλία Γερμανού! Τα συμπτώματα του κορονοϊού που την ταλαιπωρούν!

Γερμανού: «Σε μία συνεργασία μπορούν να με εξαγριώσουν η ίντριγκα και το κουτσο­μπολιό των αυλικών!»

Έξω από... τα δόντια η Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορώ άλλη σαχλαμάρα και τηλεοπτικά στερεότυπα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved