Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή
Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή και πρόστιμο 10.000 ευρώ για την ανάρτηση των βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Μάλιστα, του επιβλήθηκε παράλληλα και η υποχρέωση εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα κοντά στον τόπο κατοικίας του, καθώς και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

«Αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά την σύλληψή, μου ζήτησε να μπω στο προφίλ του και να διαγράψω όλες τις σχετικές αναρτήσεις» κατέθεσε μάρτυρας κατά την διάρκεια της δίκης του πρώην παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε «τέσσερις με πέντε ημέρες αναζητούσα αναρτήσεις, με βάση τις λέξεις κλειδιά της δικογραφίας και ζήτησα να κατέβουν άμεσα». Αυτά φέρεται να κατέθεσε μεταξύ άλλων, φίλος του γνωστού παρουσιαστή.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σε αντίθεση με την καταγγέλλουσα, η οποία κατέθεσε για την τραυματική της εμπειρία.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η δικηγόρος της 30χρονης πρώτης καταγγέλλουσας έκανε το πρωί της Τετάρτης 9/2 δηλώσεις έξω από το δικαστήριο, ζητώντας από όλα τα Μέσα να μην τραβήξουν καμία εικόνα της.



«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως» είπε χαρακτηριστικά η κα Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved