Media

Κουρούμπαλης: «Είναι σαν να εθελοτυφλούμε ότι θα καθαρίσουν τα πράγματα στο θέατρο...»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για το #MeToo, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. 

Είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έγινε και ιδιαίτερα γνωστός στο κοινό, μετά από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που έπαιξε στην τηλεόραση.

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Δέκα Λεπτά Κύριγμα" και από εκεί τον λατρέψαμε ως Λεωνίδα. Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, που υπάρχουν σε όλους τους εργασιακούς χώρους.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν υπάρχει χώρος που υφίσταται σχέση εξαρτημένης εργασίας κι εξουσία που να μην καταχράται κάποιος με ελλειπή ψυχικά χαρίσματα την εξουσία του. Το θέατρο έχει κάποια χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την εμφάνιση τέτοιων συμπεριφορών… Κάποιος που πηγαίνει στο γραφείο και του πιάνει κάποιος συνέχεια τον πωπό γιατί θα έχει δουλειά; Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ότι θα καθαρίσει ο χώρος του θεάτρου κι η κοινωνία μας θα λειτουργεί τζάμι... Όταν έκανα σέρβις, έμπαινε μέσα ο ιδιοκτήτης και μαγκωνόμασταν όλοι. Έφευγαν τασάκια, έβριζε και φώναζε. Τι να πας να καταγγείλεις;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved