Survivor: Ο Καλίδης «δίνει στεγνά» την Κάτια Ταραμπάνκο: «Πήρε το ρύζι από μια καλύβα ενός ψαρά»
Media

Survivor: Ο Καλίδης «δίνει στεγνά» την Κάτια Ταραμπάνκο: «Πήρε το ρύζι από μια καλύβα ενός ψαρά»

Survivor: Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα (16/2) ο Πάνος Καλίδης.

Όπως ήταν φυσικό, μίλησαν για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και σχολίασε τα όσα γίνονται φέτος αλλά και τα όσα έζησε εκείνος πέρυσι με την Κάτια Ταραμπάνκο.
«Σκεφτόμουν πάρα πολύ να μην εκθέσω κάποιους ανθρώπους. Στο Survivor το κλέψιμο είναι για την τροφή. Το να πάρεις τροφή από τις προμήθειες λέγεται κλέψιμο, το να πάρεις τροφή από την καλύβα του ψαρά, τι λέγεται;», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης και συνέχισε:

«Κάναμε έρευνα στην παραλία όταν φτάσαμε, για να δούμε τι μπορεί να μας αποφέρει φαγητό, καρπούς κτλ. Υπήρχε μια καλύβα ενός ψαρά, όπου ο άνθρωπος μάζευε καρύδες και τις πούλαγε στη λαϊκή. Εκεί είχε κάποιες προμήθειες, κάποιο ρύζι, κάποιο αλατάκι, είχε στρώμα. Από εκεί το είχε πάρει η Κάτια το ρύζι, δεν μας το έδωσε ο καλός Θεός».

«Ηθικά, το να πάρεις τροφή του ψαρά, δεν είναι τόσο κακό, όσο το να το πάρεις και να θες να το φας μόνος σου. Η Κάτια το βρήκε και θα το κατανάλωνε μόνη της, ώσπου κάποια στιγμή την είδα. Το βρίσκω λίγο υπερβολικό όλο αυτό, αλλά και την αντίδραση της Κάτιας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved