Survivor: Ένταση στους Μπλε λίγο πριν τον αγώνα επάθλου - Εμπλοκή της Ευρυδίκης εναντίον του Μαρτίκα
Media

Survivor: Ένταση στους Μπλε λίγο πριν τον αγώνα επάθλου - Εμπλοκή της Ευρυδίκης εναντίον του Μαρτίκα

Survivor: Η παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα στην ομάδα των Μαχητών με την ταυτόχρονη αποχώρηση της Πελαγίας, έχει φέρει τα πάνω κάτω στους Μπλε αλλά και αντιδράσεις από την ομάδα των Διασήμων.

Λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα επάθλου φαγητού, μετά από το οποίο οι νικητές θα απολαύσουν μισή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, η Ασημίνα ρωτήθηκε από τον Λιανό για τα συναισθήματά της μετά την αποχώρηση της καλής της φίλης, της Πελαγίας.

Η Ασημίνα αφού εξέφρασε τα συναισθήματά της, δεν έκρυψε για ακόμα μία φορά την ενόχλησή της που ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει στο παιχνίδι.

Φυσικά, το λόγο πήρε και ο Σπύρος ο οποίος αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραμονή του, εκφράστηκε εναντίον της Ευρυδίκης η οποία λίγο πριν είχε εκφράσει την ενόχλησή της για την παραμονή του Μαρτίκα στο παιχνίδι.

Οι Κόκκινοι, θα προτιμούσαν, κατά γενική ομολογία, να είχε παραμείνει η Πελαγία και να είχε αποχωρήσει ο Μαρτίκας καθώς όπως σχολίασαν οι περισσότεροι η Καζολέα ήταν η πιο αδύναμη αγωνιστικά από όλες τις κοπέλες των Μπλε.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε η Ασημίνα για τον Μαρτίκα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved