Media

H Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε για λόγους υγείας- Απαρηγόρητη η Σάσα Μπάστα!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Λίγο μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι η Αγγελική Ηλιάδη αποχωρεί απο το παιχνίδι, για λόγους υγείας. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν διαρκώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο, λίγο μετά την ήττα του Γρηγόρη από τον Πελεκάνο, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Φάρμας. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους έβαλε ένα βίντεο που έπρεπε να παρακολουθήσουν, το οποίο στην ουσία ήταν ένα μήνυμα από την Αγγελική Ηλιάδη.

Εκείνη τους έλεγε ότι η κατάστασή της ήταν περισσότερο σοβαρή από ότι πίστευε και επειδη οι εξετάσεις της έδειξαν ότι έχει πάθει μηνίσκο, θα πρέπει να υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση. Μέσα από το βίντεο, εκείνη αποχαιρέτησε τους περισσότερους και ιδιαίτερα την Σάσα Μπάστα, η οποία ήταν και η κολλητή της μέσα στο παιχνίδι. Εκείνη την στιγμή, η Σάσα Μπάστα έβαλε τα κλάματα, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι η κολλητή της αποχωρεί την ίδια στιγμή με τον Γρηγόρη, μιας και για εκείνη ήταν οι δυο σημαντικότεροι άνθρωποι μέσα στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved