Media

Η Φάρμα: Έξαλλος ο Τανιμανίδης με τους παίκτες: «Με κοιτάτε στα μάτια και μου λέτε ψέματα...»

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Οι παίκτες παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν το παραδέχτηκαν, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τους ανακοινώνει τις ποινές τους, καθώς τα ψέμματα τιμωρούνται. 

Όπως έχουμε δει και στα τελευταία επεισόδια, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν βγει εκτός ελέγχου, κάτι που ξεκίνησε να βγαίνει στο φως, μετά την στρατηγική του Κουτσαβάκη, η οποία τους οδήγησε όλους στο να χάσουν την δοκιμασία της εβδομάδας.

Στο σημερινό επεισόδιο (20-2) είδαμε ότι, λίγο πριν από τον αγώνα μεταξύ του Γρηγόρη και του Πελεκάνου, συνέβησαν πολλές αποκαλύψεις. Η Σάσα ήταν εκείνη που ξεκίνησε το θέμα, λέγοντας ότι ο Κουτσαβάκης είχε φέρει ένα βάζο μέλι μέσα στο σπίτι, το οποίο και το προμηθεύτηκε από το έπαθλο επιβράβευσης, το οποίο και είχε απολαύσει μαζί με την Μαρία και την Αθανασία Τζουμελέκα.

Στη συνέχεια, τέθηκε επί τάπητος το θέμα με τους λουκουμάδες, μιας και υπήρξαν φήμες ότι η Αθανασία είχε πάρει κάποιους λουκουμάδες και τους είχε δώσει στους παίκτες. Σε ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη, η Μαρία αρνήθηκε ότι έγινε κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα ο Σάκης να ξεκινήσει να εκνευρίζεται. Παρά τα όσα ειπώθηκαν, είδαμε ότι προβλήθηκαν και πλάνα, τα οποία έδειχναν ότι όντως κάτι τέτοιο συνέβη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε στους παίκτες ότι είναι πολύ στενοχωρημένος, μιας και τον κοιτούσαν όλοι επί 10 λεπτά και κανένας δεν του έλεγε την αλήθεια. Στη συνέχεια, ανακοίνωσε στους παίκτες ότι αφού θέλουν τόσο πολύ να φάνε λουκουμάδες, ο ίδιος θα τους φέρει μέσα στην εβδομάδα, για να φάνε. Πέρα από αυτό όμως, τους είπε ότι τα ψέμματα στην Φάρμα τιμωρούνται, ανακοινώνοντας ότι οι προμήθειές τους θα είναι ακόμα πιο λίγες.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved