Media

Η Φάρμα: Η είσοδος της Φανής Χαλκιά και του Γιάννη Γιαννούλη- Η επική αντίδραση των παικτών!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Στο σημερινό επεισόδιο (20-2) οι τηλεθεατές βρέθηκαν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη, με την είσοδο δυο νέων παικτών στο παιχνίδι.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν, χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εντάσεις είναι εκείνες που πρωταγωνιστούν.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την χρυσή ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά και τον Γιάννη Γιαννούλη, διάσημο μπασκετμπολίστα να "εισβάλλουν" στη Φάρμα, με την καλύτερη διάθεση. Οι δυο τους, κατά την είσοδό τους, δήλωσαν ενθουσιασμένοι και χαιρέτησαν όλους τους παίκτες, αν και με τους περισσότερους ήδη γνωρίζονταν.

Μάλιστα, η Φανή Χαλκιά, με το που μπήκε μέσα φώναξε την Αθανασία Τζουμελέκα, η οποία σε δηλώσεις της στην κάμερα είπε χαρακτηριστικά: "Χαίρομαι πάρα πολύ που μπαίνει και άλλο αθλητικό πνεύμα στη Φάρμα και πλέον είμαστε πολλοί. Νομιζω ότι θα περάσουμε πολύ καλά"

Ο Κουτσαβάκης δεν έχασε ευκαιρία και είπε αμέσως στους νέους παίκτες το τι συνέβη με εκείνον, για να είναι σχετικά προετοιμασμένοι για τις εντάσεις, που δείχνουν να πρωταγωνιστούν στο παιχνίδι. Μάλιστα, μια συγκινητική στιγμή υπήρξε και για την Μαρία, αφού η Φανή Χαλκιά είχε φέρει μαζί της μια κρέμα για μωρά και μόλις την είδε η Μαρία συγκινήθηκε, λέγοντας ότι αυτή είναι η μυρωδιά του γιου της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved