Media

H Φάρμα: Εκτός εαυτού η Μπάστα με την Τζουμελέκα: «Είσαι ψεύτικη, δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται»

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ του Γρηγόρη και του Πελεκάνου, μια τεράστια ένταση εκτυλίχθηκε και αφορούσε την συμπεριφορά της Αθανασίας Τζουμελέκα. 

Στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, βλέπουμε ότι η ψυχολογία των παικτών έχει καταρρακωθεί και οι τσακωμοί μεταξύ τους είναι κάτι πολύ συνηθισμένο.

Στο σημερινό επεισόδιο και λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ του Γρηγόρη και του Μιχάλη Πελεκάνου, ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τον λόγο στην Μαρία, η οποία ήθελε να πει ορισμένα πράγματα, σχετικά με την Αθανασία Τζουμελέκα. Όλα αυτά ξεκίνησαν με αφορμή μια συζήτηση που είχε το προηγούμενο βράδυ η Αθανασία με την Σάσα Μπάστα, όπου η πρώτη της είπε ότι είχε βάλει τα κλάμματα για εκείνη και ότι την νοιάζεται πολύ.

Η Μαρία ήρθε να ανατρέψει όλα όσα ειπώθηκαν, λέγοντας πως η Αθανασία λέει ψέμματα και ότι μέχρι και πριν από λίγες ημέρες χαρακτήριζε την Σάσα αράχνη και έλεγε σε όλους ότι δεν την συμπαθεί καθόλου και ότι θέλει να είναι και εκείνη που θα αποχωρήσει από την Φάρμα.

Η Σάσα, στο άκουσμα όλων αυτών των λέξεων, βγήκε εκτός εαυτού και δεν μπόρεσε με τίποτα να συγκρατήσει τα νεύρα της, λέγοντας της: "Είσαι μια μεγάλη ψεύτρα, δεν το πιστεύω αυτό που κάνεις. Πως μπορείς εχθές να μου μιλάς για συναισθήματα και να λες ότι είχες βάλει τα κλάμματα για εμένα και τώρα να παίζεις τόσο βρώμικα; Δεν σε καταλαβαίνω.Είσαι μια μεγάλη ψεύτρα."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved