Media

Η Φάρμα: Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι- Η αποχώρηση που έφερε κλάματα!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Στο σημερινό επεισόδιο (20-2) παρακολουθήσαμε μια συγκλονιστική αναμέτρηση μεταξύ του Γρηγόρη και του Πελεκάνου. 

Μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα, είδαμε ότι ο Γρηγόρης ήταν εκείνος που δεν τα κατάφερε, μιας και ο Πελεκάνος τον κέρδισε με σκορ 3-2.

Ο Γρηγόρης προσπάθησε μέχρι τέλους να τα δώσει όλα, για να προσπαθήσει να παραμείνει στην Φάρμα, αλλά ο Πελεκάνος απέδειξε ότι είχε μεγαλύτερη σωματική δύναμη και στόχο, οπότε και ήταν και εκείνος που κέρδισε τη νίκη. H Σάσα Μπάστα ήταν εκείνη που ξέσπασε σε κλάματα, μιας και οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά.

Κατά την αποχώρησή του, ο Γρηγόρης είπε χαρακτηριστικά: "Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου συμβούν όλα αυτά τα συναισθήματα και είμαι πολύ χαρούμενος ότι τα έζησα όλα αυτά. Δεν θα το κρύψω ότι είναι ερωτευμένος, γιατί δεν κρύβεις ποτέ κάτι τόσο όμορφο. Θα το χαρακτηρίσω σαν ένα πολύ όμορφο δώρο. Η Φάρμα για εμένα είναι ο καθρέφτης της ζωής, γιατί στην πραγματική ζωή και ερωτευόμαστε και χάνουμε. Χαίρομαι που η Αγγελική δεν είναι εδώ γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved