Σασμός spoiler: Εφιαλτικές στιγμές για τη Θοδώρα – Το ατύχημα που θα της κοστίσει
Media

Σασμός spoiler: Εφιαλτικές στιγμές για τη Θοδώρα – Το ατύχημα που θα της κοστίσει

Σασμός spoiler: Δεν σταματούν οι ανατροπές στη σειρά. Δύσκολες στιγμές θα ζήσει η Θοδώρα στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου του Πετρή, έφερε ταραχή στο γάμο της αφού ο Γιώργης διαπίστωσε πως ο μεγάλος της έρωτας παρέμενε ο Πετρής ακόμη κι όταν αντάλλασσαν όρκους αιώνιας αγάπης.

Η κραυγή της, την ημέρα του γάμου της, έκανε τον Γιώργη να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι της, φτάνοντάς τον στα άκρα. Ωστόσο η σχέση τους θα αλλάξει ριζικά, μέχρι όμως να συμβεί αυτό θα δούμε πολλά και δύσκολα να συμβαίνουν.

Σε αυτό το διάστημα θα τη δούμε να συνεχίζει να βασανίζεται από τύψεις για το φονικό αφού εκείνη ήταν η αρχή του κακού. Μαζί με τον Μανώλη αποφασίζουν να καταδώσουν τον Μαθιό, ωστόσο η μοίρα έχει άλλα σχέδια.

Την ίδια ώρα η Θοδώρα μαθαίνει πως είναι έγκυος από τον Γιώργη. Όταν η Θοδώρα ανακαλύψει πως είναι έγκυος, θα θελήσει να απαλλαγεί καθώς βλέπει πως η σχέση της με τον Γιώργη δεν έχει μέλλον, ωστόσο αδερφός της, ο Μανώλης είναι εκείνος που θα της αλλάξει τις σκέψεις αυτές.

Στο πλευρό της θα σταθεί πλέον και ο Γιώργης, ο οποίος θέλει όσο τίποτα να γίνει μπαμπάς. Η Θοδώρα λοιπόν αποφασίζει να κρατήσει το μωρό και θα γίνει άλλος άνθρωπος. Το μωρό αυτό θα την απαλλάξει από το μίσος της, από την κακία και τον πόνο που κρύβει μέσα της.

Δεν απαλλάσσεται όμως εύκολα από τη δυστυχία.

Η Θοδώρα έχει στο μυαλό της από τη μια την εγκυμοσύνη και από την άλλη έχει βάλει σκοπό να βρεθεί ο πραγματικός φονιάς του Στεφανή ώστε να νιώσει ανακούφιση από τις τύψεις.

Στην προσπάθεια της να το ανακαλύψει, βάζει σε κίνδυνο το μωρό της. Ένα ατύχημα ανατρέπει τα πάντα. Η Θοδώρα, σύμφωνα με το βιβλίο, πέφτει από τις σκάλες και ζει τις πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής της.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved