Σασμός: Αδημοσίευτες φωτό από τα γυρίσματα στα Γιάννενα! Η λατρεία του κόσμου και τα backstage!
Media

Σασμός: Αδημοσίευτες φωτό από τα γυρίσματα στα Γιάννενα! Η λατρεία του κόσμου και τα backstage!

Ο Σασμός αυτόν τον καιρό κάνει γυρίσματα στη λίμνη των Ιωαννίνων, και φυσικά ο απλός κόσμος που βλέπει το συνεργείο και τους ηθοποιούς ανάμεσά του, σπεύδει να μιλήσει στους πρωταγωνιστές και να τους συγχαρεί για τις ερμηνείες τους. 

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Μαρίνα μαζί με την Αργυρώ φεύγουν για τα Ιωάννινα προκειμένου να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους.

Θέλουν να αφήσουν κάθε τι που τους πόνεσε πίσω στην Κρήτη και να επανεκκινήσουν από το μηδέν. Η απώλεια του Πετρή, το τέλος του έρωτα της Αργυρώς με τον Αστέρη, η απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς ήταν αρκετά για να πείσουν μάνα και κόρη πως χρειάζονται μία ολική επανεκκίνηση για να καταφέρουν να ζήσουν.

Έτσι, μαζί φεύγουν για τα Ιωάννινα όπου και εγκαθίστανται. Εκεί η Αργυρώ γνωρίζει τον Σταύρο, κατά κόσμον Γιώργο Χριστοδούλου με τον οποίο όπως θα δούμε, θα έρθουν κοντά και θα γίνουν ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός των ντόπιων που τυγχάνει να περνούν από το σημείο των γυρισμάτων, έχει γίνει αδιάψευστος μάρτυρας των όσων πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

Όπως καταγράφτηκε από τους φακούς τους σε στιγμιότυπα που ήδη έχουν αρχίσει να κατακλύζουν τα social media, στα Ιωάννινα θα δούμε σε σκηνές και την Άσπα, εξαδέλφη της Αργυρώς η οποία θα βρεθεί επίσης εκεί.

Στις φωτό θα δείτε σε σκηνές γυρισμάτων, εκτός από την τηλεοπτική Αργυρώ και τη Μαρίνα, κατά κόσμον Μαρία Πρωτόπαππα ενώ εκεί βρέθηκε και ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας του βιβλίου Σασμός ο οποίος έχει εξελιχθεί στο δεξί χέρι του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου.

Θα δείτε επίσης φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στα backstage την ώρα που η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη διαβάζει τα λόγια της για να φέρει σε πέρας κάποια σκηνή αλλά και το απόλυτα φυσικό σετ των γυρισμάτων του Σασμού που πρόκειται να μας μαγέψει στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved