Media

Χαραλαμπίδης για δήλωση Ρουβά: «Είδα έναν άνθρωπο που μπερδεύτηκε…»!

Gossip-tv Team

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σχολίασε μεταξύ άλλων τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως ο Σάκης Ρουβάς μάλλον μπερδεύτηκε.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Αν κάποιος, όπως ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει προσωπικές απόψεις που είναι προκλητικές, καλά θα κάνουμε να μην είμαστε επιθετικοί αλλά σκεπτικοί. Προσπάθησα εκ του μακρόθεν να τον ψυχολογήσω, είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος μπερδεύτηκε. Σίγουρα δεν ήθελε να κάνει κακό. Ήταν μια αυτοκτονική δήλωση.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Σάκης Ρουβάς παρασύρθηκε από κάτι που μόνο αυτός ξέρει. Το να υπερασπιστούμε τον Λιγνάδη γιατί ζει μια κόλαση, είναι σαν να λέμε ότι κάποιον που σκοτώνει τον πατέρα του τον λυπόμαστε γιατί είναι ορφανός.».

Και υπογράμμισε: Δεν είναι σωστό σε θέματα που αφορούν την εγκληματικότητα να αναμειγνύουμε θέματα που αφορούν την τέχνη. Έχουμε περιπτώσεις εγκληματιών είτε είναι καλλιτέχνες είτε όχι ή τελοσπάντων ακόμα και αν δε μπορούμε να πούμε εγκληματίες, ανθρώπων που είναι υπόδικοι για εγκληματικές πράξεις. Ας αφήσουμε στην άκρη τη δουλειά μας, την τέχνη μας, το ταλέντο που υπάρχει ή δεν υπάρχει. Τώρα μιλάμε καθαρά για ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για εγκληματικές πράξεις».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved