Άγριες μέλισσες: Αιμίλιος Χειλάκης: Η αλαζονεία του Ακύλα και τα αδιέξοδα
Media

Άγριες μέλισσες: Αιμίλιος Χειλάκης: Η αλαζονεία του Ακύλα και τα αδιέξοδα

Άγριες μέλισσες: Θα οδηγηθεί στα άκρα η σχέση του Ακύλα με τον Μελέτη; Θα πραγματοποιηθεί η συμμαχία με τη Μυρσίνη;

Συνεχίζει να νιώθει παντοδύναμος ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου ή έχει αρχίσει να φοβάται ότι θα χάσει τα πάντα; Ο Αιμίλιος Χειλάκης έχει το λόγο...

- Η σχέση του Ακύλα με τον Μελέτη κρέμεται από μια κλωστή;

«Από τριχιά, μάλλον, θα κρέμεται σε λίγο! Είναι μια δύσκολη σχέση και χειριστική από πλευράς του Ακύλα και ο Μελέτης έχει πια καταλάβει ότι τον εμπαίζει».

Οπότε είναι πολύ πιθανό να τους δούμε να φτάνουν στα άκρα;

«Κατά πάσα πιθανότητα, αν και δεν γνωρίζω τι εκπλήξεις επιφυλάσσει το σενάριο. Η σχέση του Ακύλα με τον Μελέτη περνάει από μια φάση δυσπιστίας. Πραγματικά, χαίρομαι που έχω τόσο δύσκολες σκηνές με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, που τον υποδύεται, ο οποίος είναι ένα παιδί με εξαιρετικό ήθος, συνεπής και άνθρωπος του λόγου του».

Βλέπουμε ότι και ο γάμος της Κορίνας δοκιμάζεται. Θα αντιδράσει ο Ακύλας σε έναν ενδεχόμενο χωρισμό ή επειδή , πια δεν θα του είναι χρήσιμος ο Μελέτης δεν θα τον ενδιαφέρει;

«Όλοι είναι χρήσιμοι και άχρηστοι για τον Μεγαρίτη. Είναι τόσο χειριστικός που ξέρει καλά πως όλοι του είναι χρήσιμοι σε κάποια πράγματα και όλοι άχρηστοι σε άλλα. Ο Μελέτης του κρατάει σταθερή μια οικογένεια, η οποία είναι διαλυμένη από το πατριαρχικό μοντέλο που προσπαθεί να επιβάλλει ο ίδιος. Επίσης, του κρατάει και μια σχέση με τον Δούκα, ο οποίος προσπαθεί να τον ελέγξει για την οικονομική του ατασθαλία».

Ο Δούκας τον έχει στριμώξει αρκετά;

«Ο Δούκας και ο Ακύλας είναι σαν δύο βουνά που μαλώνουν. Δεν στριμώχνονται εύκολα ο ένας από τον άλλον, ξέρουν να ελίσσονται».

Η συμμαχία με τη Μυρσίνη θα γίνει;

«Όπως καταλαβαίνετε, προς τα εκεί πάει. Κάτι θα προσπαθήσουν να ετοιμάσουν αυτοί οι δύο».

Φοβάται ότι μπορεί να χάσει τα πάντα ή συνεχίζει να νιώθει παντοδύναμος;

«Το δείγμα του ανθρώπου, ο οποίος είναι κατά βάσιν ηλίθιος, είναι η σιγουριά και η αλαζονεία του. Ο Ακύλας μπορεί να είναι πολύ πονηρός, χειριστικός και πολύ "έξυπνος" άνθρωπος, αλλά αποδεικνύεται ότι όλη αυτή η αλαζονεία θα τον φέρει σε αδιέξοδα».

Η σχέση του με τη Ζωή είναι αρρωστημένη. Πίσω από αυτό υπάρχει αγάπη;

«Νομίζω ότι αγαπάει τα πράγματα που του ανήκουν. Θεωρεί, λοιπόν, ότι η Ζωή, ο Λευτέρης, η Κορίνα, η Αιμιλία ιού ανήκουν κι επειδή του ανήκουν, ως πράγματα του, τα αγαπάει».

Ακόμη και η Αιμιλία, όμως, θα εναντιωθεί απέναντι του.

«Η Αιμιλία έχει καταλάβει πια ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι αυτά που πρεσβεύει. Οτι η ασφάλεια που της έδινε ο συντηρητικός Ακύλας είναι ψευδής».

Μελετώντας το ρόλο έχετε βρει μια δικαιολογία στο συγκεκριμένο ήρωα;

«Κάποιος που πράττει εγκλήματα δεν έχει δικαιολογία. Δε ευθύνονται τα θύματα του αν ο πρότερος βίος του τον έχε οδηγήσει εκεί. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει διάλεξε να νικάει στη ζωή πατώντας επί πτωμάτων, αυτό τον κάνει εγκληματία», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με τους γιους του για να σώσουν το Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βρίσκεται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με την πλάτη στον τοίχο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved