Πώς η Αφρόδιτη Λιάντου έγινε το νούμερο ένα τηλεοπτικό fashion icon
Media

Πώς η Αφρόδιτη Λιάντου έγινε το νούμερο ένα τηλεοπτικό fashion icon

Στο μεγάλο τηλεοπτικό στοίχημα του Mega που δεν είναι άλλο από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη η Αφροδίτη Λιάντου.

Η ταλαντούχα κόρη της Εβελίνας Παπούλια κατάφερε από την πρώτη κιόλας σκηνή της στη σειρά, όχι απλά να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό αλλά να λατρεύει και να αποκτήσει φανατικό κοινό από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Είναι ένα από τα πρόσωπα που ήρθαν για να μείνουν ενώ μέσα από τη σειρά δεν ξετυλίγεται μόνο το ταλέντο της αφού κατάφερε να γίνει και ένα από τα λίγα τηλεοπτικά fashion icons.

Πώς λέμε Στέλλα από Σασμό, η οποία έχει κάνει τις ωραιότερες στιλιστικές εμφανίσεις, ε… κάπως έτσι είναι και η αγαπημένη Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς.

Ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, είναι απλή στις επιλογές της και πάνω από όλα τα looks που έχει υιοθετήσει έχουν αγαπηθεί από τις νεαρότερες ηλικίες. Τόσο οι εμφανίσεις της με casual σύνολα, τζιν, tops και φόρμες όσο και πιο ιδιαίτερες όπως ας πούμε το φόρεμα που επέλεξε όταν έγινε κουμπάρα στο γάμο της Ιουλίας αλλά και το σύνολο που φόρεσε στα εγκαίνια του μαγαζιού της.

Δες μερικές από τις εμφανίσεις της στη σειρά στη gallery που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved