Σασμός spoiler: Το σκληρό παρελθόν του Σταύρου και πώς θα επηρεάσει την κοινή του ζωή με την Αργυρώ
Media

Σασμός spoiler: Το σκληρό παρελθόν του Σταύρου και πώς θα επηρεάσει την κοινή του ζωή με την Αργυρώ

Σασμός spoiler: Η νέα ζωή της Αργυρώς στα Γιάννενα δείχνει να έχει πάρει το δρόμο της.

Η απόφασή της να εγκαταλείψει μαζί με τη Μαρίνα, τον τόπο της θα είναι καθοριστική σε ό, τι αφορά τις εξελίξεις της σειράς αφού η γνωριμία της με τον Σταύρο θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο δρόμο της.

Ο Σταύρος έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του, Βαγγέλη. Είναι καλλιτέχνες στην αργυροχοΐα και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια από οικονομικής άποψης δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το εργαστήριο.

Τα δυο αδέρφια έχουν να θυμούνται άσχημες στιγμές του παρελθόντος. Ο Σταύρος δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ, ότι ο αδερφός του, του έσωσε, όταν ήταν μικρός τη ζωή, σε μια πυρκαγιά.

Εκεί τραυματίστηκε ο Βαγγέλης που από τότε κουβαλάει μια αναπηρία. Αυτό που θα φέρει όμως δυσκολίες στην κοινή ζωή του Σταύρου με την Αργυρώ είναι το γεγονός ότι ο Βαγγέλης έχει το πάθος της χαρτοπαιξίας, χρεώνεται διαρκώς και δημιουργεί προβλήματα. Αυτό θα φέρει και στη σχέση του ζευγαριού ταραχή.

Παρόλα αυτά ο Σταύρος θα ερωτευθεί πραγματικά την Αργυρώ θα την αγαπήσει βαθιά, θα την βοηθήσει, με πολλή υπομονή, τρυφερότητα κι αγάπη, να επουλώσει τα τραύματά της από τον θάνατο του αδερφού της και την προδοσία του Αστέρη. Παρά τις δυσκολίες θα τραβήξουν κοινή διαδρομή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved