Κλέλια Πανταζή: Ο σύζυγός της πήγε να της κάνει πρόταση γάμου και είχε ξεχάσει το δαχτυλίδι
Media

Κλέλια Πανταζή: Ο σύζυγός της πήγε να της κάνει πρόταση γάμου και είχε ξεχάσει το δαχτυλίδι

Τι λες τώρα: Για τις δυσκολίες που είχε στις εγκυμοσύνες, τον πρωταθλητισμό και την καθημερινότητά της μίλησε η Κλέλια Πανταζή.

Μιλώντας για την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Κλέλια Πανταζή σημείωσε την έκανε για να ενθαρρύνει τον εαυτό της, σαράντα μέρες μετά τη γέννα του δεύτερου παιδιού της.

«Είχα μόλις κάνει το βραδινό μου μπάνιο, κοιτούσα τον καθρέπτη και έλεγα “δεν είσαι όπως ήσουν”, αλλά δεν εννοούσα τα κιλά, αλλά τα σημάδια από τις εγκυμοσύνες» πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας ότι ο άνδρας της λίγη ώρα μετά της είπε ότι είναι πολύ όμορφη και σέξι. «Ένιωσα ωραία», συμπλήρωσε.

«Ήθελα κόρη, αλλά λιώνω, τώρα έχω τρεις άνδρες στη ζωή μου», είπε και μίλησε για τη φροντίδα που δείχνει ο μεγάλος γιος της για το νεογέννητο μωράκι.

«Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Όταν τον γνώρισα είπα “αυτός θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου”» ανέφερε για τον σύζυγό της, σημειώνοντας ότι όταν πήγε να της κάνει πρόταση γάμου είχε ξεχάσει το δαχτυλίδι στο ξενοδοχείο.

«Με την αδελφή μου αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Όταν πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της έδωσα τα φυλαχτά που είχα στο Σίδνεϊ» τόνισε, προσθέτοντας ότι της έγραψε ένα σημείωμα που έλεγε «είσαι καλύτερη αθλήτρια από μένα».

«Έχουν περάσει 22 χρόνια από το ολυμπιακό μετάλλιο. Όσο δύσκολα και να ήταν, το ξαναέκανα 100%», κατέληξε η Κλέλια Πανταζή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved