Media

Chart Show: Η Φανή Δρακοπούλου «άναψε φωτίες» στο πλατό!

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: Η Φανή Δρακοπούλου ήταν μια από τα πρόσωπα έκπληξη της βραδιάς, με την ίδια να φέρνει τα πάνω κάτω στο πλατό, ξεσηκώνοντας το κοινό. 

Για ακόμα ένα Σαββατόβραδο, οι εκπλήξεις και οι μουσικές ιστορίες, ήταν πρωταγωνιστικές, με αγαπημένα πρόσωπα της μουσικής σκηνής να μας κάνουν να χορέψουμε.

Η σημερινή εκπομπή (26-3) ήταν αφιερωμένη στα καλύτερα τριάντα τσιφτετέλια των τελευταίων σαράντα ετών. Η Δέσποινα Βανδή, από την αρχή είπε ότι θα μεταφέρουν από το πλατό την ατμόαφαιρα του απόλυτου πάρτι, μιας και όλοι θα χορέψουν με την ψυχή τους και θα ταξιδέψουν και κάποιες δεκαετίες πίσω.

Η Φανή Δρακοπούλου έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε στο σόου με αφορμή το τραγούδι "Κόλαση", το οποίο είχε ερμηνεύσει η Καίτη Γαρμπή, σε στίχους και μουσική του Φοίβου. Όλοι ξεσηκώθηκαν, ενώ μετά την ερμηνεία της, η Δέσποινα Βανδή την ευχαρίστησε πολύ και της ζήτησε να ερμηνεύσει και την νέα της επιτυχία "Χαμός", ένα τραγούδι που έχει γίνει viral από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του σε όλα τα social media.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved