Η Γη της Ελιάς: O Λυκούργος γκρινιάζει στον Ιάκωβο για την Χαϊδω- Επικά σχόλια στο Twitter!
Media

Η Γη της Ελιάς: O Λυκούργος γκρινιάζει στον Ιάκωβο για την Χαϊδω- Επικά σχόλια στο Twitter!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (5-4) είδαμε ότι ο Λυκούργος τσακώθηκε έντονα με την Χάϊδω και εκείνη δείχνει να μην πείθεται εύκολα, ότι και να της πει ο Λυκούργος. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά, η οποία από την πρώτη στιγμή της προβολής της έχει κερδίσει μια μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, μιας και δεν χάνουν επεισόδιο,

Στο επεισόδιο της Τρίτης 5 Απριλίου, είδαμε ότι ο Λυκούργος έχει τσακωθεί με την Χάιδω έντονα, με εκείνη να μην είναι διατεθειμένη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Λυκούργος βρέθηκε με τον καλύτερό του φίλο, τον Ιάκωβο, μιας και μια κουβέντα μεταξύ τους θα μπορούσε να τον βοηθήσει να λύσει κάπως την απορία του, για το τι θα κάνει με την σχέση του. Ο λόγος του έντονου τσακωμού τους ήταν το γεγονός ότι η Χάιδω ανακάλυψε πως η Μέλπω ζει ακόμα στο σπίτι του Λυκούργου και εκείνος δεν της είχε πει τίποτα.

Ο Ιάκωβος του είπε πως όλα θα πάνε καλά και ότι πρέπει να δώσει χώρο στην Χάιδω, μιας και, όπως είπε, είναι μια αυθεντική μανιάτισσα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κρατήσει μούτρα για πολύ καιρό ακόμα.

Η συζήτηση μεταξύ των δυο φίλων "άναψε φωτιές" στο Twitter, με τα σχόλια να "πέφτουν βροχή" και με τους χρήστες να αποθεώνουν τον Ιάκωβο για τις συμβουλές που δίνει στον φίλο του, ενώ παράλληλα δεν μπορούσαν να σταματήσουν να λένε ότι η γκρίνια του Λυκούργου είναι ανυπόφορη.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved