Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: «Χαμός» στο Twitter με τον παίκτη!
Media

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: «Χαμός» στο Twitter με τον παίκτη!

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Την Δευτέρα 25 Απριλίου, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επέστρεψε, 16 χρόνια μετά, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Οι δυο παίκτες του πρώτου επεισοδιού, έβαλαν τα δύνατα τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν το μεγαλύτερο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, από την αρχή του επεισοδίου, καλησπέρισε το κοινό και τους τηλεθεατές, ενώ φυσικά ο ίδιος υποδέχτηκε και τον πρώτο παίκτη, εξηγώντας τους κανόνες του παιχνιδιού. Ο κάθε παίκτης είχε στη διάθεσή τους τρεις βοήθειες, εκείνη του κοινού, εκείνη του 50-50 (που επέκλειε τις δυο από τις τέσσερις απαντήσεις) και την βοήθεια του τηλεφώνου.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε συνομιλία που είχε με τους παίκτες, είπε ότι νιώθει πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του παιχνιδιού, καθώς και ότι το απολαμβάνει όχι μόνο ως παρουσιαστής, αλλά και ως τηλεθεατής, μιας και ήταν μια εκπομπή που πολύ συχνά παρακολουθούσε στο παρελθόν.

Το Twitter φυσικά δεν γινόταν "να λείπει" από την πρεμιέρα, με τους χρήστες να κάνουν απανωτά σχόλια, όχι μόνο για τις ερωτήσεις, αλλά και για το σκεπτικό των παικτών και το πως κατέληγαν στην κάθε απάντηση.

Όταν έφτασε φυσικά η σειρά του δεύτερου παίκτη, εκεί "έγινε χαμός", μιας και εκείνος σχολίαζε την κάθε απάντησή του, προσπαθώντας να την εξηγήσει αναλυτικά, ακόμα και αν ήταν κάτι απλό.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιο απολαυστικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved