Σασμός: Αγνώριστη σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση η παπαδιά–Η Στέλλα Γκίκα όπως δεν την έχεις ξαναδεί
Media

Σασμός: Αγνώριστη σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση η παπαδιά–Η Στέλλα Γκίκα όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Μπορεί καθημερινά να την απολαμβάνεις όσο καμία μέσα από τη σειρά Σασμό και να είναι η μοναδική ηρωίδα που «σπάει» το βαρύ σενάριο, ωστόσο σε αυτή τη σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος απλός… για πρώτη φορά την είδαμε με κραγιόν, λευκό πουκάμισο και το συνηθισμένο σε όλους τους φανατικούς της σειράς, ειλικρινές χαμόγελό της.

Είναι η αγαπημένη όλων τηλεοπτική παπαδιά ή όπως είναι το όνομά της, Στέλλα Γκίκα. Το μεσημέρι του Σαββάτου (30-04) η γοητευτική ηθοποιός σε μια από τις σπανιότατες τηλεοπτικές εμφανίσεις, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για όλα.

Η ίδια αποκάλυψε πως ο ρόλος της αρχικά δεν υπήρχε.

«Δεν ήξερα τι να περιμένω, δεν υπήρχε ο ρόλος μου. Δεν υπήρχε τίποτα να διαβάσω όταν πήγα στο casting. Όταν με φώναξαν, μετά τις “Άγριες Μέλισσες”, που είπαν έλα να σε δούμε για την παπαδιά. Θεώρησα ότι θα είναι κάτι που θα μοιάζει με την Καλλιόπη. Διάβασα κάτι από την Καλλιόπη, πήρα τη βαριά φωνή και μου λέει ο Κωστόπουλος, “όχι όχι, θα το κάνεις κωμικό”. Έτσι έγινε, αυτοσχεδιάσαμε πάνω σε ένα κείμενο που δεν ήταν κωμικό», είπε ενώ αποκάλυψε πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική στα 30 της.

«Ξαφνικά το θυμήθηκα. Κάπου είχα χαθεί. Υπήρχε στο σχέδιο να πάω δραματική σχολή. Πέρασε ο καιρός και βρέθηκα με μια παρέα, την οποία γνώρισα εκείνο το βράδυ και μου λένε πάμε στη δραματική σχολή και λέω. θα έρθω κι εγώ αύριο. Δεν ήταν δύσκολο και τώρα θα μπορούσα να αλλάξω. Αν κάτι το ήθελα θα το έκανα».

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved