Γιώργος Ηλιόπουλος:«Θα μου λείψουν οι Άγριες μέλισσες, νιώθω τον πόνο του αποχαιρετισμού»
Media

Γιώργος Ηλιόπουλος:«Θα μου λείψουν οι Άγριες μέλισσες, νιώθω τον πόνο του αποχαιρετισμού»

Γιώργος Ηλιόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ANT1, Άγριες μέλισσες.

Για το τέλος των Άγριων μελισσών, μίλησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο ηθοποιός, στο πλαίσιο μια συνέντευξης που παραχώρησε μίλησε για την επιτυχία της σειράς αλλά και για τα τελευταία γυρίσματα τα οποία όπως αναφέρει ο ίδιος, δε θέλει να τα σκέφτεται.

Σε δύο μήνες, οι «Άγριες μέλισσες» θα ρίξουν αυλαία. Τι ήταν αυτή η σειρά για εσάς;

Οι «Άγριες μέλισσες» ήταν για μένα, αλλά και για την τηλεόραση συνολικά, ένα ορόσημο! Δημιούργησα αυτά τα τρία χρόνια μια νέα μεγάλη οικογένεια. Ουσιαστικά ήταν η αφορμή για να αγαπήσω ξανά τη δουλειά μου και να τη δω με άλλο μάτι. Αυτή η ευγενική αντιμετώπιση από το σκηνοθέτη μας, τον Λευτέρη Χαρίτο, τους σεναριογράφους, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, με έκανε να κατάλαβαν πώς γίνονται ποιοτικά οι δουλειές, χωρίς φωνές και φασαρίες. Οι «Άγριες μέλισσες» νίκησαν. Και απέδειξαν σε όλους τους ανθρώπους του χώρου ότι ο κόσμος έχει υψηλό κριτήριο και, όταν του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει το καλό, θα κάνει αυτό που πρέπει. Είναι μεγάλο λάθος των καναλιών να πιστεύουν ότι το κοινό δεν ξεχωρίζει την ποιότητα, ότι απλά θέλει να διασκεδάσει και όχι να ψυχαγωγηθεί με την πραγματική σημασία της λέξης. Είναι τεράστιο λάθος να υποβαθμίζουν το κριτήριο του 'Έλληνα τηλεθεατή. Οι «Άγριες μέλισσες» του έδειξαν σεβασμό και η επιτυχία τους έχει να κάνει με το κανάλι, την παραγωγή, τους σεναριογράφους, τον σκηνοθέτη και το καστ. Μόνο φέτος, στον τρίτο κύκλο, παίζουμε 70 ηθοποιοί! Μιλάμε για ένα μεγάλο θίασο. Αν δεν αγαπούσαμε τις «Μέλισσες» πρώτοι εμείς, όσοι δουλεύουμε για αυτήν τη σειρά καθημερινά επί δώδεκα ώρες και με δύσκολες συνθήκες, δεν θα έβγαινε αυτό το αποτέλεσμα.

Έχετε σκεφτεί το τέλος των γυρισμάτων;

Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Δουλεύω σαν στρατιώτης για να μη χάσω στιγμή χαράς από όλο αυτό που ζούμε τώρα και μέχρι τις αρχές Ιουλίου, Θα μου λείψουν απίστευτα οι «Άγριες μέλισσες». Θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ και ήδη νιώθω τον πόνο του αποχαιρετισμού. Τρία χρόνια εκεί, στην Παλλήνη, στο Στούντιο Κάπα, δέθηκα με πάρα πολλούς ανθρώπους, ειδικά με τους ηθοποιούς που συχνάζαμε στον καφενέ της Βιολέτας. Αυτή η σειρά ταυτίστηκε με την πανδημία, με τις καραντίνες, μας κράτησε όρθιους και εμάς και το κοινό. Και να τελειώσουν οι «Μέλισσες», λοιπόν, όλοι μας Θα τις κουβαλάμε μέσα μας. Δεν θα τις αφήσουμε πίσω γιατί, ιδίως για εμάς τους ηθοποιούς του θεάτρου, το σίριαλ αυτό μας άλλαξε τη ζωή.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Εγώ είχα να κάνω τηλεόραση 12 χρόνια»

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Ο θάνατος του πατέρα μου είναι μία νάρκη που χρόνια περνάω δίπλα της»

Ηλιόπουλος: «Το δράμα και η κωμωδία έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, δάκρυα. Απλά οι διαδρομές αλλάζoυν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved