Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην TV και συστήνει την ηρωίδα της!
Media

Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην TV και συστήνει την ηρωίδα της!

Έπειτα από πολλά χρόνια αποχής από την τηλεόραση, η Μαρία Αλίφερη επιστρέφει στη μικρή οθόνη και μιλά με αγάπη και τρυφερότητα για την ηρωίδα που ενσαρκώνει.

Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην τηλεόραση με έναν πολύ ενδιαφέρον ρόλο. Η ηθοποιός, θα υποδυθεί την Μελισσάνθη, μια μητέρα που γράφει ποίηση, λατρεύει τα βιβλία και ζει σε μια σοφίτα. Η Μελισσάνθη είναι η βιολογική μητέρα της Έλλης. Βοηθά και στηρίζει την κόρη της και στη συνέχεια θα την εμπνεύσει να ασχοληθεί και εκείνη με τη λογοτεχνία και την ποίηση.

Η Μελισσάνθη είναι ασυμβίβαστη με την πραγματικότητα;

«Είναι μάλλον αναχωρήτρια κι έχει φτιάξει ένα δικό της κόσμο και ζει».

Ποιήτρια από ανάγκη;

«Γράφει για να ξεδώσει, να επικοινωνήσει με τον αλλιώτικο κόσμο της. Δεν ξέρουμε αν είναι αντικειμενικά ποιήτρια, αλλά γράφει για να συνομιλήσει με τον εαυτό της».

Η κόρη της αναζητά τις αγκαλιές και την τρυφερότητα που της έλειψαν;

«Η Έλλη είναι ένα τρυφερό πλάσμα. Γι’ αυτό αποζητά τις ρίζες της και την αγάπη. Μανά και κόρη είναι διαφορετικές, αλλά η παρουσία της Μελισσάνθης είναι καταλυτική στη ζωή της κόρης της. Είναι ένα ερέθισμα να δει τη ζωή με άλλη όψη. Κυρίως την παρακινεί να δει την αλήθεια με τον εαυτό της. Ανακαλύπτει κι έναν άλλον εσωτερικό κόσμο που τον έχει μεν, αλλά η καθημερινότητα δεν της επέτρεπε να τον συναντήσει και να τον εξελίξει».

Θα εμφανιστεί και πατέρας ή η 'Έλλη θα παραμείνει αγνώστου πατρός;

«Αγνώστου πατρός, καθώς μαμά από τα νιάτα της ήταν ανεξάρτητη. 'Άφησε το παιδί γιατί δεν είχε βοήθεια από γονείς και σύντροφο. Το παρακολουθούσε από μακριά, καθώς μεγαλώνει το παιδί, και τώρα την αναζήτησε και τη βρήκε η κόρη».

Η Έλλη συνειδητοποιεί ότι ο Δημήτρης δεν είναι ο άντρας που τελικά αποζητά;

«Σε μεγάλο βαθμό η μάνα με αμεσότητα και την ειλικρίνεια της το λέει στην Έλλη. Βλέποντας, δε, τα πρόσωπα που τη περιτριγυρίζουν, η Μελισσάνθη επισημαίνει στην κόρη της τη αλήθεια για τον καθένα. Οπότε αλλάζει η ματιά της Έλλης».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αλιφέρη: «Δε θέλησα ποτέ να κρεμάσω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα»

Μαρία Αλιφέρη: «Ασφαλώς είχα δύσκολες συνεργασίες. Τις αντιμετώπισα με υπομονή και σύνεση»

Μαρία Αλιφέρη: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω όλα θα τα έκανα διαφορετικά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved