Τα σίριαλ που παίρνουν το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!
Media

Τα σίριαλ που παίρνουν το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Η μυθοπλασία αγαπήθηκε αρκετά από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι, τα κανάλια αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως σε ορισμένες σειρές και για την επόμενη σεζόν. 

Φέτος, η μυθοπλασία έχει πρωταγωνιστήσει στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Για αυτόν τον λόγο, αρκετά είναι τα σίριαλ που κατάφεραν να πάρουν το πράσινο φως ώστε να συνεχίσουν να προβάλλονται για ακόμη μία χρονιά. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά ποια είναι αυτά...

«Super Mammy»- ANT1

Η κωμική σειρά, με ζωντανό κοινό που φέρει την υπογραφή του Μάρκου Σεφερλή είναι το σίριαλ που και την επομένη σεζόν θα προβάλλει κάποια επεισόδια από τον ΑΝΤ1. Η αθάνατη Ελληνίδα μάνα, Χαρίκλεια, που έχει πέντε παιδία, θα εξακολουθήσει να μπλέκεται στη ζωή των αγαπημένων της προσώπων, άλλοτε δίνοντας λύσεις στα προβλήματα τους και άλλοτε δημιουργώντας απίστευτα απρόοπτα, πάντα, όμως, για το καλό τους...

«Άγιος Παΐσιος- Από τα Φάρασα στον ουρανό»- MEGA

Η αριστουργηματική ιστορική - βιογραφική σειρά που ακολούθησε την πορεία του Αγίου Παϊσίου κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές! Ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας και ο σκηνοθέτης Στάμος Τσάμης βρίσκονται στις επάλξεις, καθώς ετοιμάζουν τον δεύτερο και συγκλονιστικό κύκλο του σίριαλ, που θα παρουσιάσει την προσφορά του Αγίου στην ανθρωπότητα. Η πρεμιέρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

«Σασμός»- ALPHA

Αναμφισβήτητα, η δραματική σειρά «Σασμός» σε σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου είναι ένα από τα σίριαλ που έχουν ξεχωρίσει φέτος. Η ιστορία με τη σύγκρουση των δύο οικογενειών, τις βεντέτες και τους απαγορευμένους έρωτες καθώς και οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, λοιπόν, το σίριαλ κατάφερε και πήρε το πράσινο φως για ακόμη μία χρονιά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, μέχρι το φινάλε του πρώτου κύκλου θα παρακολουθήσουμε πολλές ανατροπές, που θα συνταράξουν τους ήρωες, ενώ στον νέο κύκλο πολλά νέα πρόσωπα θα καταφθάσουν στην Κρήτη φέρνοντας τα πάνω κάτω...

«Η γη της ελιάς»- MEGA

Η καθημερινή δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου και με ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Έτσι, λοιπόν, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν το σίριαλ να συνεχίσει και τη σεζόν 2022-2023. Οι συντελεστές, ενόψει του δεύτερου κύκλου, ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις αλλά και ανατροπές για τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προς το τέλος του φετινού κύκλου θα εμφανιστούν, κάποια νέα πρόσωπα, που έρχονται για να μείνουν... στη Μάνη και να προκαλέσουν αναστάτωση στη ζωή των ηρώων.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»- ALPHA

H κωμική σειρά-σταθμός του ALPHA θα συνεχίσει ακάθεκτη για δέκατη χρονιά! Ο Ηλίας και η Καίτη, η Βούλα και ο Μηνάς, ο Μπάμπης και η Ξένια, η Βέλη και ο Άγγελος θα συνεχίσουν τη... μουρμούρα και τη σεζόν 2022-2023, χαρίζοντας απίστευτες στιγμές άφθονου γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό! Φυσικά, τη ζωή των τεσσάρων ζευγαριών θα αναστατώνουν και του χρόνου πολλά πρόσωπα που θα δούμε σε ρόλους-έκπληξη!

«Χαιρέτα μου τον πλάτανο»- EΡΤ 1

Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν από τον πρώτο κιόλας κύκλο τους Πλατανιώτες, τους Αθηναίους και τη ζωή τους στο μοναδικό αυτό χωριό. Έτσι, η καθημερινή κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» σε σενάριο μιας ευρύτερης συγγραφικής ομάδας και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού θα συνεχίσει να προβάλλεται για τρίτη συνεχή χρονιά! Προβλήματα, μπερδέματα αλλά και έρωτες θα εξακολουθούν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ πολλά νέα πρόσωπα πρόκειται να καταφθάσουν στον Πλάτανο με αποτέλεσμα να ανοίξουν νέες και ενδιαφέρουσες ιστορίες!

«Το ελληνικό διήγημα»- ΕΡΤ 1

Η κρατική τηλεόραση συνεχίζει και την επόμενη σεζόν «Το ελληνικό διήγημα» με τη μεταφορά τεσσάρων νέων διηγημάτων. Ο Μανούσος Μανουσάκης ετοιμάζει «Το παράπονο του νεκροθάπτου» του Εμμανουήλ Ροΐδη, τη «Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και την «Άσχημη αδελφή» του Δημητρίου Βικέλα. Τον Ιανουάριο του 2023, η Ελένη Ζιώγα και ο Νίκος Κουτελιδάκης, μετά την «Αγάπη παράνομη», πρόκειται να μεταφέρουν τον «Κατάδικο» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη.

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»- ΕΡΤ 1

Η κομεντί «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», σε σενάριο Κωνσταντίνος Γιαχαλή - Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιανουάριο στο πρόγραμμα της ΕΡΤ 1. Η σειρά με την Κατερίνα Γερονικολού, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Σταύρο Σβήγκο κ.ά. σημείωσε ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης απέναντι στον ανταγωνισμό και έτσι έκανε τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης να πάρει μία σημαντική απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η σειρά πρόκειται να ρίξει αυλαία στα μέσα Ιουνίου και θα επιστρέψει δριμύτερη από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μετά υπόλοιπα επεισόδια που προβλέπει η αρχική συμφωνία.

«Τα καλύτερά μας χρόνια»- ΕΡΤ 1

Η σειρά σε σενάριο Νίκου Απειρανθίτη και Κατερίνας Μπέη και σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού, που κατάφερε να ξυπνήσει μνήμες από τα πιο νοσταλγικά, αθώα και καλύτερα μας χρόνια, ξεχώρισε με αποτέλεσμα να πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα να εισβάλλουν στη ζωή της οικογένειας του Στέλιου και της Μαίρης αλλά και πολλά νέα θέματα θα απασχολήσουν όλους τους ήρωες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

«Το κόκκινο ποτάμι»- OPEN

Τα στελέχη του ΟΡΕΝ ήρθαν σε συμφωνία ρε τον Μανούσο Μανουσάκη, προκειμένου, μαζί με τη δημιουργική ομάδα, να ετοιμάσουν τη συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς «Το κόκκινο ποτάμι». Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε την Αναστασία Παντούση και τον Όμηρο Πουλάκη αλλά και πολλούς ακόμη αξιόλογους ηθοποιούς. Η χρονική περίοδος που θα διαδραματίζεται η ιστορία είναι το 1919-1923. Τότε που οι πρώτοι Πόντιοι πρόσφυγες καταφθάνουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: MYtv

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Το πλάνο της νέας τηλεοπτικής σεζόν, οι φήμες και η αναμονή

Αποκλειστικό: Αυτές είναι οι σειρές της ΕΡΤ που παίρνουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

Τρεις σειρές στο MEGA τη νέα σεζόν

Η νέα σεζόν φέρνει σειρές από άλλη εποχή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved