Ο Γεροντιδάκης αποχαιρετά τις Άγριες Μέλισσες με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα
Media

Ο Γεροντιδάκης αποχαιρετά τις Άγριες Μέλισσες με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές, οι Άγριες Μέλισσες σε λίγες μέρες ρίχνουν οριστικό φινάλε μετά από τρία χρόνια επιτυχίας.

Το τελευταίο διπλό επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη (07/07) και οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν ξεκινήσει να αποχαιρετούν τους ρόλους τους αλλά και να εκφράζουν τα συναισθήματα τους μετά από τόσες ήμερες και ώρες γυρισμάτων.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλησε να πει το δικό του αντίο με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός Μελέτης, έγραψε:«Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μία ζεστή μέρα του Ιούλη ξεκινήσαμε το ταξίδι για τον κόσμο του "Διαφανίου" και σήμερα πρώτη Ιουλίου μια ακόμα ζεστή μέρα τελειώνει αυτό το ταξίδι για όλη την υπέροχη ομάδα, εκείνη την υπέροχη οικογένεια των Άγριων Μελισσών.!

Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις ,ένα ταξίδι που η θάλασσα του ήταν πάντα ήρεμη, ένα ταξίδι που μας εξέλιξε ,μας μεγάλωσε και μας έκανε οικογένεια, ένα ταξίδι μιας παρέας που άλλαξε τα δεδομένα και έβαλε βάσεις για μια καινούργια αρχή στην μυθοπλασία!

Όταν θα ακούμε Άγριες Μέλισσες στο μυαλό μας θα έρχεται μια εποχή με αρκετές δυσκολίες, με μάσκες, μέτρα, φόβο, εγκλεισμό, COVID 19 και γενικώς ένα απότομο φρενάρισμα του πλανήτη. Μέσα σ' όλα εκείνα που ανέφερα υπήρχαν και οι μέλισσες που τελικά αποδείχθηκε πως μ'εναν τρόπο ήταν το "οξυγόνο" που χρειαζόμασταν για να ξεφεύγει το μυαλό μας. Ένα χωριό που μας χώρεσε όλους!

Όταν το ΕΜΕΙΣ ξεπερνά το ΕΓΩ γίνονται θαύματα!

Ευχαριστώ τον Κ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ για την άψογη συνεργασία που είχαμε!

Την παραγωγή και τους ανθρώπους του γραφείου της εταιρείας!

Ευχαριστώ την Μελίνα Τσαμπάνη ,τον Πέτρο Καλκόβαλη ,την Βάσια Καρυτινού και τον Θωμά Τσαμπάνη για την υπέροχη ιστορία του Διαφανίου και τον κόσμο που έφτιαξαν για να υπάρχουν οι ήρωες!

Ευχαριστώ τους Λευτέρη Χαρίτο , Σπύρο Μιχαλόπουλο , Σταμάτη Πατρώνη, Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Μιχάλη Κωσταντάτο για την μοναδική συνεργασία αυτά τα τρία χρόνια!

Τους βοηθούς των σκηνοθετών μας Μαίρη

Τρυφιατη , Γιώργο Στρατηγό, Βιβή Παναγωπούλου και Σταυρό Κωστόπουλο

Την Μιράντα Ρωσταντη για το τηλέφωνο που μου έκανε εκείνο το μεσημέρι του Ιουνίου και για το κάστινγκ που κάναμε μαζί και δεν θα ξεχάσω ποτέ

Ευχαριστώ τον εξαιρετικό Βαγγέλη Κατριτζιδάκη ,τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον Γιώργο Παπανδρικόπουλο για την υπέροχη φωτογραφία που είχε η σειρά!

Τον Κύριο Αντώνη Χαλκιά για το Διαφάνι που μας έφερε και την λεπτομέρεια που έβαλε σ αυτό το χωριό!

Ευχαριστώ την Γιούλα ζωιοπούλου που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας και την Τριάδα Παπαδάκη για την ενδυματολογική προσέγγιση της σειράς!

Τον Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο ,την Ουρανία Πατέλη και την εκπληκτική Αναστασία Μουτσάτσου για την πρωτότυπη μουσική που χάρισαν στην σειρά!

Ευχαριστώ τα κορίτσια του μακιγιάζ Άσπα Κωνσταντοπούλου και Βίκυ Χαλού για την συνεργασία και ένα επιπλέον ευχαριστώ στην Άσπα Κωνσταντοπούλου για την τέχνη που άπλωσε επάνω σ όλους τους ήρωες της σειράς μέσω των special effect

Ευχαριστώ την Έλενα Παρασκευά και την Κατερίνα Βασιλείου γιατί έδωσαν χαρακτήρα σ όλους μας!

Τους Βαγγέλη Παπαδόπουλο , Δημοσθένη Χριστοδουλάκη και τον Δημήτρη Βασιλειάδη για τον ήχο της σειράς!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σ όλα τα παιδιά του Α' και του Β' συνεργείου για την απίστευτη διάθεση που είχαν και το πόσο δούλευαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα!

Και τέλος δεν θα μπορούσα να μην πω ευχαριστώ στους συναδέλφους μου για αυτό το ταξίδι που ζήσαμε!

Εις το επανιδείν».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved