Survivor: Ο Στάθης Σχίζας πέρασε πρώτος απευθείας στον ημιτελικό!
Media

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας πέρασε πρώτος απευθείας στον ημιτελικό!

Survivor: Στο επεισόδιο της Δευτέρας 4 Ιουλίου παρακολουθήσαμε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες, μιας και ήταν εκείνος που έκρινε ποιός παίκτης θα περάσει απευθείας στον ημιτελικό του ριάλιτι και θα αποφύγει την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. 

Σε λίγα μόνο εικοσιτετράωρα, θα γνωρίζουμε ποιός θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, που για ακόμα μια χρονιά, μας κράτησε την καλύτερη παρέα καθημερινά.

Ο Άρης, η Μέη, ο Στάθης και η Ασημίνα δήλωσαν εξ αρχής απόλυτα έτοιμοι να δώσουν το εκατό τοις εκατό τους στον στίβο μάχης και να καταφέρουν να κερδίσουν το πιο σημαντικό έπαθλο, σε σχέση με όλα όσα έχουν αγωνιστεί από την αρχή του Survivor. Οι τέσσερις παίκτες έδωσαν όλη τους την δύναμη και την μαχητικότητα σε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος απαιτούσε ταχύτητα, στόχο, μνήμη, αλλά και πυγμή. Η μόνη παίκτρια που δεν κατάφερε να... τα βρει με την μνήμη ήταν η Μέη, μιας και μέχρι την λήξη του αγώνα, δεν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει έναν πόντο, σε σχέση με όλα τα run που είχε πραγματοποιήσει.

Ο πρώτος παίκτης που θα κατάφερνε να φτάσει πρώτος στους 6 συνολικούς πόντους θα περνούσε απευθείας στον ημιτελικό, ενώ για τους υπόλοιπους τρεις θα υπήρχε ψηφοφορία, η οποία και θα έκρινε τον τρίτο φιναλίστ. Κατά την διάρκεια του αγώνα είδαμε και τον Άρη Σοϊλέδη να συμβουλεύει την Μέη για το πως μπορεί να θυμάται καλύτερα τα σύμβολα, με τον παίκτη να έχει σκεφτεί έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας ήταν εκείνοι που κατάφεραν να συμπληρώσουν τις περισσότερες νίκες, έναντι των κοριτσιών, ενώ οι δυο τους κατάφεραν να φτάσουν και στους έξι πόντους που ήταν και το ζητούμενο για τον μεγάλο νικητή της θέσης για τον ημιτελικό. Η τελευταία knock out αναμέτρησή τους έδειξε ότι ο παίκτης που πέρασε απευθείας στον ημιτελικό ήταν ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος και κατάφερε να εκπληρώσει έναν από τους μεγαλύτερους στόχους του, από την αρχή που ξεκίνησε το ριάλιτι!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved