Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε την δεύτερη θέση του ημιτελικού!
Media

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε την δεύτερη θέση του ημιτελικού!

Survivor: Μετά την νίκη του Στάθη Σχίζα, σειρά είχε ένας ακόμα αγώνας, ο οποίος και έκρινε την δεύτερη θέση του ημιτελικού, την οποία και κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης.

Σε λίγες μόνο ώρες, θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, ο οποιός θα κερδίσει τον τίτλο του φετινού Survivor, αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Μετά από την νίκη του Στάθη Σχίζα στον πρώτο αγώνα και προτελευταίο της φετινής σεζόν, σειρά είχε ακόμα ένα αγώνισμα, το οποίο και έκρινε ποιος θα ήταν εκείνος, που απευθείας θα πέρναγε στον ημιτελικό, ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στην Αθήνα. Ο συγκεκριμένος τελευταίος στίβος μάχης της σεζόν, έκρυβε δυσκολίες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εκείνο που περίμεναν όλοι. Οι τρεις παίκτες, ο Άρης, η Ασημίνα και η Μέη, έβαλαν τα δυνατά τους για να τα καταφέρουν, με την Μέη να μην καταφέρνει να βρει τον στόχο και να σημειώσει έστω και μια νίκη.

Ο Άρης Σοϊλέδης, από την αρχή του αγώνα δήλωσε έτοιμος, ενώ τόνισε ότι θέλει να τελιώσει τον αγώνα, μιας και η νίκη για εκείνον είναι μονόδρομος, μιας και θέλει να εκπληρώσει το όνειρό του και να περάσει στον ημιτελικό, χωρίς να περάσει από την ψηφοφορία.

Το όνειρό του κατάφερε να το κάνει πράξη, μιας και μετά από πολλές συνεχόμενες αναμετρήσεις, κατάφερε να φτάσει τους έξι πόντους και να κατακτήσει την δεύτερη σίγουρη θέση στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved