Δυνατή πρεμιέρα για τη Φαίη Μαυραγάνη - Πρώτη το Σαββατοκύριακο στην προτίμηση των τηλεθεατών
Media

Δυνατή πρεμιέρα για τη Φαίη Μαυραγάνη - Πρώτη το Σαββατοκύριακο στην προτίμηση των τηλεθεατών

Η Φαίη Μαυραγάνη έκανε πρεμιέρα και οι τηλεθεατές της επεφύλαξαν θερμή υποδοχή...

Δυνατό ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο για τη Φαίη Μαυραγάνη, η οποία κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05:30 το πρωί , θα ανοίγει ένα παράθυρο στην επικαιρότητα, εστιάζοντας σε όλα όσα θα μας απασχολήσουν, αλλά και σε όλα όσα θα συζητηθούν την εβδομάδα που ξεκινάει.

Οι τηλεθεατές την υποδέχτηκαν θερμά, δίνοντας στο «Στούντιο με θέα» την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του, στο δυναμικό κοινό 18-54. Το Σάββατο 10/9 και την Κυριακή 11/9, η Φαίη Μαυραγάνη τερμάτισε πρώτη στην κούρσα της τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 16,6% .

Αυτό το Σαββατοκύριακο, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες ενημερώθηκαν από το «Στούντιο με θέα», καταγράφοντας μέσο όρο 19,3% και 19,2% αντίστοιχα σε επιμέρους κοινά.

Με ψύχραιμη, εναλλακτική και αισιόδοξη ματιά, η Φαίη Μαυραγάνη και η ομάδα της θα μας περιμένει, κάθε Σαββατοκύριακο στις 05:30, με ό,τι συνθέτει την ενημερωτική εικόνα της επικαιρότητας, ό,τι θέλουμε να μάθουμε, ό,τι αξίζει να γνωρίσουμε, σε ένα Στούντιο που θα έχει για Θέα όλες τις πλευρές της ζωής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved