Μαρία Νικόλτσιου: «Δύο γυναίκες μαζί στο τιμόνι του Δελτίου, αυτό από μόνο του είναι καινοτομία»
Media

Μαρία Νικόλτσιου: «Δύο γυναίκες μαζί στο τιμόνι του Δελτίου, αυτό από μόνο του είναι καινοτομία»

Η Μαρία Νικόλτσιου και η Έφη Μπαρμπάτση, αναλαμβάνουν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha και μιλούν για το τηλεοπτικό αυτό στοίχημα. 

Οι δύο δημοσιογράφοι μίλησαν για αυτή τη συνεργασία τους και μα;ς έδωσαν μία ιδέα για το πώς βλέπουν αυτή την όμορφη συνύπαρξη!

Ένα διαφορετικό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στον Alpha! Πώς είδατε αυτή την καινοτομία;

Μαρία Νικόλτσιου: Δύο γυναίκες μαζί στο τιμόνι, αυτό από μόνο του είναι καινοτομία. Στόχος μας είναι ένα διαδραστικό δελτίο, που φωτίζει την είδηση όπως «γεννιέται» και ταυτοχρόνως αναδεικνύει την ανθρώπινη διάσταση.

Έφη Μπαρμπάτση: ‘Έχουμε χρόνια να δούμε διπλό μεσημεριανό δελτίο και αυτό για εμάς αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Για πρώτη φορά ομάδα δημοσιογράφων της αίθουσας σύνταξης θα βρίσκεται μέσα στο στούντιο και θα καταγράφει τις τελευταίες εξελίξεις.

Ποια είναι η φιλοσοφία του δελτίου;

Ε.Μ.: Ένα ζωντανό δελτίο ειδήσεων για όσα συμβαίνουν στον τόπο του ρεπορτάζ αλλά και την ειδησεογραφία από την αίθουσα σύνταξης. Οι άνθρωποι που βλέπουν τηλεόραση το μεσημέρι έχουν πολλαπλές ιδιότητες. Είναι οι νοικοκυρές οι μητέρες οι εργαζόμενοι που έρχονται ή ετοιμάζονται να πάνε στη δουλειά τους. Τους αξίζει άρτια ενημέρωση και όχι ένα διεκπεραιωτικό δελτίο ειδήσεων.

Μ.Ν.: Ζούμε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Η ακρίβεια έχει δημιουργήσει τεράστια αγωνία στα ελληνικά νοικοκυριά. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε για ό,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη, χωρίς όμως να «πυροβολούμε» και να αγχώνουμε τους τηλεθεατές. Ένα δελτίο ειδήσεων ζωντανό, που αξίζει στον τηλεθεατή είναι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved