Τάσος Τρύφωνος: «Μου είχε προταθεί από το Mega να παρουσιάζω εγώ το The Chase»
Media

Τάσος Τρύφωνος: «Μου είχε προταθεί από το Mega να παρουσιάζω εγώ το The Chase»

Ένα άγνωστο τηλεοπτικό παρασκήνιο αποκαλύπτει αρκετό καιρό μετά ο Τάσος Τρύφωνος ο οποίος έχει καταφέρει να βγάζει με την παρουσίαση του «Πιο αδύναμου κρίκου» την εικόνα του πολύ αυστηρού παρουσιαστή. 

Είναι αλήθεια έτσι και πώς ενεπλάκη στην παρουσίαση του The Chase που προβάλλεται για δεύτερη σεζόν φέτος με τη Μαρία Μπεκατώρου στο τιμόνι της παρουσίασης;

Συνεχίζετε με τον «Πιο αδύναμο κρίκο: στην ΕΡΤ. Πώς προέκυψε η συνεργασία;

Με την ΕΡΤ υπήρχε ένα φλερτ από πέρυσι. Ήξερα από ανθρώπους του καναλιού ότι είναι ένα παιχνίδι που τους αρέσει πολύ και θα ήθελαν να το έχουν στο πρόγραμμά τους. Έτσι, όταν δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ, επειδή δεν τα βρήκαν με την εταιρεία παραγωγής ήταν μια εύλογη εξέλιξη η μετακόμιση στη δημόσια τηλεόραση. Κάτι το οποίο με βρήκε απολύτως σύμφωνο.

Πιστεύετε ότι το concept ταιριάζει καλύτερα εκεί;

Ναι, απόλυτα. Μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε από το BBC, που είναι η αντίστοιχη δημόσια τηλεόραση της Βρετανίας και επανήλθε στην Ελλάδα μέσω Κύπρου, όπου έκανε τεράστια επιτυχία για τρία χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ, την αντίστοιχη κυπριακή δημόσια τηλεόραση. Επίσης πιστεύω ότι η καθημερινή προβολή κάθε απόγευμα στις 19:00 τού δίνει μια άλλη δυναμική, ξεκάθαρα μεγαλύτερη από αυτή του Σαββατοκύριακου. Στην Κύπρο προβαλλόταν καθημερινά και είχε γνωρίσει όλη αυτή την επιτυχία που μεταφέρθηκε μέχρι την Ελλάδα.

Είστε ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού παγκοσμίως που το έχετε παρουσιάσει ταυτόχρονα σε δύο χώρες και έχετε γυρίσει τα περισσότερα επεισόδια σε όλο τον κόσμο...

Ε, είναι πολύ τιμητικό, εννοείται. Είναι κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ. Με τους παραγωγούς και τους υπεύθυνους του παιχνιδιού στο BBC έχω πολύ καλή σχέση πλέον και μου λένε -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ότι πρέπει να με δηλώσουν στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες ως τον παρουσιαστή του συγκεκριμένου παιχνιδιού που έχει γυρίσει τα περισσότερα επεισόδια. Υπάρχει, όμως και ένα άλλο ρεκόρ. Φέτος θα παρουσιάζω ταυτόχρονα, την ίδια ώρα (στις 19:00) σε καθημερινή βάση σε δύο χώρες Ελλάδα και Κύπρο, δύο διαφορετικά παιχνίδια γνώσεων με παγκόσμια επιτυχία: τον «Πιο αδύναμο κρίκο» στην ΕΡΤ και το «The chase» στον Alpha Κύπρου. Τυχαία το καλοκαίρι στις διακοπές μου στη Μονεμβασιά, γνώρισα τον διευθυντή δημοσίων σχέσεων του ITV, που είναι το κανάλι που έχει το φορμάτ του «The chase», και μου είπε: «Είχαμε ακούσει ότι ο παρουσιαστής του "The "''χ chase" στην Κύπρο παρουσιάζει και τον "Πιο αδύναμο κρίκο" στην Ελλάδα και αναρωτιόμασταν: Μα πώς το καταφέρνει αυτό;» (σ.σ.: γελάει).

Γιατί δεν παρουσιάσατε εσείς το «The chase» στην Ελλάδα;

Η αλήθεια είναι ότι μου είχε προταθεί από το Mega Ελλάδος και κάναμε τρία ραντεβού. Το είχαμε σχεδόν κλείσει, αλλά, όταν άλλαξαν τα χρονοδιαγράμματα προβολής δεν γινόταν, επειδή θα έπρεπε ταυτόχρονα να κάνω και το «The chase» και τον «Πιο αδύναμο κρίκο», κάτι που δεν ήταν ρεαλιστικό.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved