Τάσος Τρύφωνος: «Με εξέπληξαν κάποιοι καλεσμένοι στην εκπομπή μου»
Media

Τάσος Τρύφωνος: «Με εξέπληξαν κάποιοι καλεσμένοι στην εκπομπή μου»

Έχει απωθημένα από την τηλεοπτική του πορεία ο Τάσος Τρύφωνος και πόσο καλά έχει περάσει στο πλατό των τηλεπαιχνιδιών που παρουσιάζει ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο ή στο talk show που επιμελείται από την αρχή μέχρι το τέλος για την κυπριακή τηλεόραση; 

Ο ίδιος αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται σε συνέντευξή του...

Όταν ξεκινήσατε το τηλεπαιχνίδι, περιμένατε αυτή την εξέλιξη;

Με τίποτα. Είχα δυσκολευτεί στην αρχή και δεν πίστευα ότι θα έβγαζα την πρώτη σεζόν καν - μιλάμε για την Κύπρο το 2017. Όταν το ξεκίνησα, όμως το 2019 στην Ελλάδα, πατούσα πλέον στα πόδια μου και ήμουν πολύ σίγουρος για τον «Κρίκο».

Υπάρχει κάποιο απωθημένο σας για συνέντευξη;

Ο ένας, ο τεράστιος Μίκης. Δυστυχώς, από το 2012 που ξεκίνησε το «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα υγείας που δεν μας επέτρεπαν να κάνουμε μια τηλεοπτική συνέντευξη μαζί.

Ποιο είναι το μυστικό μιας καλής συνέντευξης;

Η επικοινωνία με τον καλεσμένο και η χημεία, έτσι ώστε να μη νιώθει ότι υπάρχουν κάμερες και να είναι χαλαρός.

Ποιος καλεσμένος σάς έχει εκπλήξει με τον χαρακτήρα του;

Πολλοί: Η αγαπημένη Ελένη Ράντου, η Νατάσσα Μποφίλιου. Ο μύθος Μαρινέλλα, που είχε ετοιμάσει ολόκληρο μπουφέ στο σπίτι για να μας περιποιηθεί, αλλά και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που έσπασε τη σιωπή του για να με δεχθεί και να μιλήσει για όλα, σε μια εποχή που δεν έδινε πλέον συνεντεύξεις και με εξέπληξε με την καταπληκτική μνήμη του παρά το προχωρημένο της ηλικίας.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved