GNTM: Η Μαρί Ρόουζ, η πρώην σύντροφος του Βασάλου έχασε 30 κιλά και είναι άλλος άνθρωπος
Media

GNTM: Η Μαρί Ρόουζ, η πρώην σύντροφος του Βασάλου έχασε 30 κιλά και είναι άλλος άνθρωπος

Η 40χρονη Μαρί Ρόουζ που πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM την έχουμε ξαναδεί μιας και είχε εμφανιστεί σε έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και τότε δήλωνε φίλη του Κωνσταντίνου Βασάλου!

Με καταγωγή από το Λίβανο και την Κύπρο, η Μαρί Ρόουζ που για χρόνια ήταν αθλήτρια του bodybuilding, αποφάσισε στα 40 της να κατακτήσει τον χώρο της μόδας.

Με το λευκό σακάκι που περπάτησε για πρώτη φορά στους κριτές, τους άφησε με το στόμα ανοιχτό, ενώ τους άρεσε πολύ και το περπάτημά της. Το ιδιαίτερο πρόσωπο της Μαρί Ρόουζ άρεσε πολύ στον Τάσο Σοφρωνίου όπως και η επιδερμίδα.

Πάντως τα πολλά τατουάζ της Μαρί Ρόουζ δεν άρεσαν στην Βίκυ Καγιά που τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει τα μαλλιά της, ωστόσο της άρεσε η ενέργειά της, για αυτό και της πέρασε στην επόμενη φάση. Θετική ήταν και η ψήφος του Γιώργου Καράβα, αλλά και του Τάσου Σοφρωνίου. Από την άλλα, η Σοφία Χατζηπαντελή της είπε ότι τα τατουάζ της την κάνουν ξεχωριστή, για αυτό και της είπε το τέταρτο «ναι».

Η Μαρί Ρόουζ ήταν πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, έχασε τριάντα κιλά, άλλαξε τα μαλλιά της και… εμφανίστηκε στο GNTM!

H αποκάλυψη μόλις έγινε στην εκπομπή, Πρωινό Μας!

Δείτε την και εσείς παρακάτω τόσο όταν είχε εμφανιστεί στο έπαθλο επικοινωνίας στο survivor για χάρη του Βασάλου αλλά και την συμμετοχή της στο GNTM!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved