Η Μάγισσα: Η τραγωδία που αναβιώνει μια παλιά έχθρα!
Media

Η Μάγισσα: Η τραγωδία που αναβιώνει μια παλιά έχθρα!

Η «Μάγισσα» είναι η νέα δραματική σειρά εποχής που έχουν στα σκαριά για τον ΑΝΤΙ οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσομπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος.

Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσομπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, μετά τη δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες», δημιουργούν μία καινούργια πρόταση για τονΑΝΤΙ. Αναφερόμαστε στη «Μάγισσα», που θα μας πάει πίσω στο 1818.

Η «Μάγισσα» είναι η νέα δραματική σειρά εποχής που έχουν στα σκαριά για τον ΑΝΤΙ οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσομπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος. Δηλαδή οι δημιουργοί που μας χάρισαν τις «Αγριες Μέλισσες». Πρόκειται για μία νέα σειρά-πρόταση που θα μπει σύντομα σε διαδικασία παραγωγής, προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού από τον Ιανουάριο του 2023 και με συνολικά 60 επεισόδια, που θα μεταδίδονται δύο φορές την εβδομάδα, με σκοπό να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023. Τουλάχιστον αυτό προβλέπει ο αρχικός σχεδιασμός. Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο οι συντελεστές και ο σταθμός επέλεξαν την Έλλη Τρίγγου, ενώ σε συμφωνία έχει έρθει και ο Αναστάσης Ροϊλός. Επίσης, σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται οι Γιώργος Γάλλος, Νίκος Ψαρράς, Μαρκέλλα Γιαννάτου κ.ά. Επιπλέον, σημαντικό βήμα θα δοθεί σε αρκετά νέα και ταλαντούχα πρόσωπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή φέρει και πάλι τη σφραγίδα του Γιάννη Καραγιάννη.

Η ιστορία

Η «Μάγισσα» μας πηγαίνει πίσω στο μακρινό 1818. Κατά την περίοδο των διεργασιών της Ελληνικής Επανάστασης, συναντάμε δύο οικογένειες στη Μάνη που έχουν παραδοσιακή έχθρα. Οι δύο οικογένειες ενώνονται μέσα από έναν γάμο και αποκτούν έναν διάδοχο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται. Η υπηρέτρια του αρχοντικού βλέπει σαν όραμα πως το μωρό είναι πλάι στη λίμνη και αμέσως ειδοποιεί τους γονείς. Εκείνοι, χωρίς να χάνουν άλλο πολύτιμο χρόνο, σπεύδουν στο σημείο όπου το εντοπίζουν πνιγμένο στις όχθες της λίμνης, με την υπηρέτρια να κατηγορείται για τη δολοφονία του. Έκτοτε, λοιπόν, οι δύο οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με την τραγωδία που αναβιώνει την παλιά έχθρα τους.Ένα
από τα ερωτήματα που τίθενται είναι ποιος κρύβεται, πραγματικά, πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους.

Η «Μάγισσα» δεν είναι μία απλή δραματική σειρά εποχής, αλλά περιέχει σε πολύ μεγάλο βαθμό και το στοιχείο του θρίλερ, με απώτερο σκοπό την εξεύρεση των πραγματικών ενόχων κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, που περιγράφει με
λεπτομέρεια τις ιστορικές διεργασίες αλλά και τη ζωή των -εξ ανάγκης- σκληρών ανθρώπων εκείνης της εποχής...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved