Άγρια γη: Η Όλγα υποκύπτει στον εκβιασμό του Χρήστου να πουλήσουν το παιδί στο εξωτερικό
Media

Άγρια γη: Η Όλγα υποκύπτει στον εκβιασμό του Χρήστου να πουλήσουν το παιδί στο εξωτερικό

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (22/9), θάνατος του Πέτρου χρόνια πριν κι η εξαφάνιση του μικρού Νικόλα, βυθίζουν σε απόγνωση τη Μυρτώ.

Η Όλγα υποκύπτει στον εκβιασμό του Χρήστου να πουλήσουν το παιδί στο εξωτερικό. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει τότε σαν τοπικός αστυνόμος την υπόθεση, ενώ η Όλγα προχωρά με επιτυχία στο σατανικό της σχέδιο να αγοράσει το κτήμα από τη Μυρτώ. Η μικρή Ελπίδα θρηνεί για τον φίλο της και μέχρι σήμερα θέλει να μάθει τι απέγινε, γι’ αυτό απευθύνεται στον Γιώργο, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εκείνος απ’ την άλλη, εντοπίζει την παλιά γνωριμία της Όλγας με τον Χρήστο. Ο γάμος της Ελπίδας με τον Στέφανο περνάει σοβαρή κρίση, ενώ ο Άρης αναγνωρίζει μετά από χρόνια τον απαγωγέα του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη είδαμε...

Ο Άρης συνέρχεται στο νοσοκομείο κι ανυπομονεί να μάθει νέα για τον Μάνο. Συγκλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος του φίλος και συμπολεμιστής, έχει σχεδόν χάσει το φως του μετά την επίθεση που δέχτηκαν στην Αφρική. Με τον Μιχάλη αποφασίζουν να τον κρατήσουν κοντά τους. Η Ελπίδα αντιδρά στη σκληρή συμπεριφορά της Όλγας απέναντι στους εργαζόμενους στο κτήμα. Η Όλγα θυμάται την απαγωγή του μικρού Νικόλα πριν από χρόνια. Και την τραγική κατάληξη αυτής της περιπέτειας, αφού μια άτυχη στιγμή, έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του ο Πέτρος μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved