Γιώργος Χρυσοστόμου: Η ''σκοτεινή'' φάση, η μελαγχολική εφηβεία και το φλέρτ (video)
Media

Γιώργος Χρυσοστόμου: Η ''σκοτεινή'' φάση, η μελαγχολική εφηβεία και το φλέρτ (video)

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ''άνοιξε'' την καρδιά του και μίλησε για την ζωή του αλλά και το αλκοόλ.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σκοτεινή του φάση, στο αλκοόλ, στην οικογένειά του αλλά και την απόφασή του, να αλλάξει τη ζωή του.

«Μεγάλωσα σε μία πολύτεκνη οικογένεια, είναι ευλογία και η κληρονομιά μου. Έβλεπα άλλα παιδιά που είχαν ένα αδελφάκι και τα ζήλευα. Η εφηβεία μού βγήκε σε μελαγχολία, ήμουν αμίλητος. Η μελαγχολία της εφηβείας μου αργότερα μετουσιώθηκε στους ρόλους και στο φλερτ. Ήμουν μελαγχολικό αγόρι και με προσέγγιζαν τα κορίτσια. Αυτό το κόλπο χρησιμοποιούσε ο εαυτούλης μου» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή είπε:«Βγήκα από τη σχολή με μεγάλη έπαρση. Πήγα να δουλέψω με το κεφάλι ψηλά. Έλεγα ότι δεν φταίω εγώ, φταίνε οι άλλοι. Άλλαξα δουλειά για 6-7 χρόνια. Μου κόπηκε η έπαρση και ξεκίνησα από το μηδέν. Δούλευα ταυτόχρονα μπάρμαν, κλόουν σε παιδικά πάρτη, DJ… Η δουλειά του κλόουν είναι γέλιο και δάκρυ μαζί. Σταμάτησα τη νύχτα και τη σχέση μου με το αλκοόλ πριν τέσσερα χρόνια».

Όταν ήρθε στη ζωή του η σειρά L.A.P.D., σύμφωνα με τον ίδιο βρισκόταν στην πιο σκοτεινή φάση, ενώ εκείνο που τον έκανε να πάρει την απόφαση να αλλάξει ήταν η διαπίστωση πως θα άντεχε η υπόλοιπη μισή ζωή του να συνεχίσει έτσι.

«Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία από το 2011. Με αγάπησα πολύ, τώρα τελευταία ακόμη πιο πολύ. Μέχρι τα 38-40 ό,τι ήταν να γίνει έγινε… Πλέον σηκώνομαι το πρωί και λέω ότι την έχω τη μέρα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved