Media

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω σταθερά τη ψυχανάλυση στη ζωή μου»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την ζωή του πλέον, την καθημερινότητά του, αλλά και το πώς διαχειρίζεται τις καταστάσεις που κατά καιρούς έχει κληθεί να αντιμετωπίσει. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινημοτογράφο και την τηλεόραση.

Ο Γιώργος Χρυστοστόμου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Δυο στις 10" και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ παραλληλα παραδέχτηκε ότι η καθημερινότητά του είναι διαφορετική, ενώ διαχειρίζεται πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια, δεν λείπει από την ζωή του η ψυχανάλυση, μιας και η αναγνωρισιμότητα τον είχε φέρει πολλές φορές σε αμηχανία, ενώ παράλληλα υπήρξε περίοδος στη ζωή του, που υπήρχαν πολλές εξαρτήσεις, όπως για παράδειγμα το αλκοόλ.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Έχω σταθερά τη ψυχανάλυση στη ζωή μου. Όχι τόσο συχνά όσο παλιότερα. Έχεις ξεμπλέξει ποτέ καλώδια πίσω από τηλεόραση; Κάπως έτσι ήταν μέσα μου, τα οποία θέλουν αργά αργά για να μην τραυματίσεις τα υπόλοιπα. Είναι ακριβώς τα καλώδια... Μια φορά με τον φίλο μου τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη πήγαμε να φάμε κι όταν έπεσε το τσιπουράκι πάνω από το παγάκι κι έκανε το κρακ, νομίζω ότι έπαθαν κάτι οι σιελογόνοι αδένες κι η ψυχούλα μου αλλά δεν έχω διάθεση να βγω. Στο σπίτι δεν έπινα ούτε όταν έπινα, οπότε δεν υπάρχει λόγος»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved