Πυρπασόπουλος: Μιλάει για τη συνσκηνοθεσία με τον Λαγούτη του έργου «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο Αθηνά
Media

Πυρπασόπουλος: Μιλάει για τη συνσκηνοθεσία με τον Λαγούτη του έργου «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο Αθηνά

Ενθουσιασμένος είναι ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για την απόφασή του να συνσκηνοθετήσει ένα σπουδαίο θεατρικό έργο, τους Τέλειους Ξένους που αναμένεται σε λίγες μέρες να κάνει πρεμιέρα στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Αθηνά!

Ο γνωστός ηθοποιός, απόλυτα ενθουσιασμένος για αυτή την εξέλιξη, μιλάει για αυτή τη νέα δουλειά του αξαίροντας την καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει η Ελεονώρα Μελέτη στην ξεχωριστή αυτή θεατρική παραγωγή, έχοντας αναλάβει τη μετάφραση και την απόδοση των Τέλειων Ξένων που κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου!

Διαβάστε τι αποκάλυψε:

Θεατρικά φέτος «χτυπάς» σκηνοθετικά...

Τα θεατρικά μου είναι δύο. Αυτό το διάστημα συνσκηνοθετώ με τον Πέτρο Λαγούτη το θεατρικό έργο του Πάολο Τζενοβέζε «Οι τέλειοι ξένοι», σε παραγωγή του Θοδωρή Μαροσούλη στο Θέατρο «Αθηνά», ένα θέατρο που ανακαινίστηκε πλήρως και έγινε ένας υπέροχος χώρος. Το έργο ξεκίνησε ως θεατρικό στην Ιταλία, έγινε και ταινία τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα σε μεταφορά από τον Θοδωρή Αθερίδη. Θεωρώ ότι είναι ένα πολυεπίπεδο έργο. Αρχικά μού έγινε η πρόταση από τον Πέτρο να συμμετέχω και ως ηθοποιός αλλά, επειδή αυτή την περίοδο είμαι και νέος μπαμπάς, ήθελα να αφιερώσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου, οπότε θέλησα να μην εμπλακώ στην ανάληψη ενός ρόλου. Στο έργο, κάποια στιγμή σε μια φιλική παρέα αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι με τραγικές συνέπειες για όλους. Βγαίνουν τα άπλυτά τους στη φόρα. Μιλά για την αλήθεια των σχέσεων και για το αν στις επιλογές που ,· κάνουμε είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας. Συμμετέχουν ο Γιώργος Χρανιώτης η Μυρτώ Αλικάκη, η Ντάνη Γιαννακοπούλου, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, ο Δημήτρης Λιόλιος, η Κατερίνα Μισιχρόνη. Τη μετάφραση υπογράφει η Ελεονώρα Μελέτη -που έχει κάνει μια υπέροχη δουλειά- και πρεμιέρα θα κάνουμε στις 20 Οκτωβρίου.

Τι σχέση έχεις με το κινητό σου;

Η αλήθεια είναι ότι έχω διαπιστώσει έναν εθισμό. Πιο πολύ παρακολουθώ τα social media και την ενημέρωση. Το γνωρίζω ότι συμβαίνει και προσπαθώ να το περιορίσω.

Το χρησιμοποιείς, ωστόσο, και για να απαθανατίσεις την κόρη σου;

Όχι τόσο. Με τις φωτογραφίες προτιμώ να έχω λίγες και καλές. Έχουμε ξεφύγει με τις φωτογραφίες. Τραβάς χιλιάδες κάθε ημέρα και δεν τις κάνεις τίποτα μετά. Αυτή την περίοδο που τρέχω, έχω απεξαρτηθεί από το τηλέφωνο για να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου.

Πηγή: Real

Λίγα λόγια για το έργο:

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστικήΚαι σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Το έργο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία. Από τον Οκτώβρη, με το έργο αυτό ανοίγει το πρόγραμμα του θεάτρου ΑΘΗΝΑ, το οποίο έχει πλήρως ανακαινιστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά και με νέα, όμορφη αρχιτεκτονική.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά
Μυρτώ Αλικάκη
Ντάνη Γιαννακοπούλου
Πέτρος Λαγούτης
Δημήτρης Λιόλιος
Κατερίνα Μισσιχρόνη
Δημήτρης Ξανθόπουλος
Λυδία Σγουράκη
Γιώργος Χρανιώτης

Μετάφραση -Απόδοση
Ελεονώρα Μελέτη
Σκηνογράφος
Νότης Χριστοδούλου
Ενδυματολόγος
Κέλλυ Σταματοπούλου
Φωτισμός
Αλέκος Αναστασίου

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved