Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής δέχεται δολοφονική επίθεση
Media

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής δέχεται δολοφονική επίθεση

Παγιδευμένοι: Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν της Μυρτώς συγκλονίζουν την Άννα, η οποία μαζί με τον Δημήτρη έρχονται αντιμέτωποι με ηθικά διλήμματα. Παράλληλα, η Κατερίνα, η πρώην του εισαγγελέα, εμφανίζεται και ταράζει την καθημερινότητά του, ενώ ο Θόδωρος δέχεται δολοφονική επίθεση και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά για τη ζωή της Μυρτώς, ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο, αλλά μπορεί κιόλας να τους παραπλανήσει.

Παράλληλα, η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία ο νεαρός εισαγγελέας να βρεθεί αντιμέτωπος με τον αδελφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του. Εν τω μεταξύ, όλα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένεια του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άντρας. Κι ενώ οι μέρες περνούν, η Άννα προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια, μέσω του Θοδωρή, με τον δικό της, αντισυμβατικό τρόπο έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη.

Εκείνη, όμως, δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Θοδωρή όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ του εγκλήματος. Από την άλλη, ο Κοσμάς υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του και κάνει τα πάντα για να επαληθεύσει τις υποψίες του.

Η Άννα μπλέκει σε επικίνδυνα μονοπάτια

Υστερα από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων, ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα, που ορθώνουν τοίχους ανάμεσά τους. Από τη μία η Άννα σκέφτεται αν πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Θοδωρή και από την άλλη ο Δημήτρης αν οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί μαζί με τη δικηγόρο τού επιτρέπουν να συνεχίσει να το κάνει ηθικά. Εν τω μεταξύ, η Άννα καταφέρνει και μαθαίνει τι έκανε η αδελφή της το βράδυ που δολοφονήθηκε κι αυτή η σκληρή αλήθεια τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη.

Την ίδια ώρα, η ζωή του Θοδωρή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Ο νεαρός δέχεται δολοφονική επίθεση μέσα στη φυλακή και κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του. Τελευταία στιγμή αποφεύγει την επίθεση, αλλά αυτή η απόπειρα εναντίον του τρομοκρατεί τους οικείους του, καθώς αντιλαμβάνονται πως κάποιος θέλει να τον βγάλει απ’ τη μέση.

Η Άννα με τον Δημήτρη σπεύδουν κοντά του, ενώ κάνουν τα πάντα για να μάθουν ποιος και γιατί θέλει να του κλείσει το στόμα. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για την αλήθεια είναι κλειστός, μία ανακάλυψη της Άννας ανοίγει καινούργια μονοπάτια, πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved