Η γη της ελιάς: Μεγάλη ανατροπή! Ιουλία και Γιώργος ξανά μαζί
Media

Η γη της ελιάς: Μεγάλη ανατροπή! Ιουλία και Γιώργος ξανά μαζί

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση που θα έδινε οριστικό τέλος στον γάμο του και καλεί την Ιουλία να μιλήσουν ξανά. Αν και μέσα του έχει την αίσθηση ότι «το γυαλί δεν ξανακολλάει», αποφασίζει να κάνει μια ακόμα προσπάθεια, δίνοντας μεγάλη πίκρα στην Ευτυχία!

Η αλήθεια είναι ότι ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν. Η Ιουλία, κι αυτή από την πλευρά της, ρίχνει νερό στο κρασί της και δέχεται να βρεθούν. Μάλιστα, επειδή αισθάνεται αυτή την ψυχρότητα από την πλευρά του, ρωτά τον Γιώργη: «Θέλω την αλήθεια, Γιώργη. Μήπως είσαι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα;», τον ρωτάει.

Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος όμως αυτή τη φορά να πουν αλήθειες: «Ιουλία, δεν έχουμε κλείσει ένα χρόνο παντρεμένοι και δεν θα σου πω ψέματα. Τρεις μήνες χωρισμένοι δεν έχω πάει με άλλη γυναίκα, αλλά ναι, κάποια μου έχει καρφωθεί στο μυαλό», της ομολογεί και η Ιουλία δείχνει να πειράζεται. Παράλληλα με τη σχέση της Ιουλίας με τον Γιώργη, δύο ακόμα ανθρώπων «παίζεται» η συναισθηματική τους ζωή. Για τον Στάθη που βλέπει την Ιουλία να κάνει ιππασία και λιώνει,, αλλά και για την Ευτυχία που ονειρεύεται να είναι δίπλα στον αστυνόμο. Τα συναισθήματα της Ευτυχίας προς τον Γιώργη όλο και δυναμώνουν, ενώ η σχέση του Στάθη με την Εύα δεν πάει καθόλου καλά. Μάλιστα έρχεται ένα ακόμα περιστατικό όπου ο Στάθης ανακαλύπτει ένα ψέμα της, που δείχνει να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Η σχέση τους πλέον ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους: «Ας προσπαθήσουμε να ξαναφτιάξουμε αυτό που είχαμε», λένε, αν και ο Κουράκος με κάθε ειλικρίνεια της λέει γιατί φτάσανε σ’ αυτό το σημείο: «Ιουλία, μου είπες ότι ήξερα πώς είναι ο χαρακτήρας σου και σε παντρεύτηκα. Όχι Ιουλία, δεν ήξερα. Μέσα σ' αυτό το διάστημα του γάμου μας είδα τα ελαττώματά σου. Είδα ότι είσαι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, που θέλει να γίνονται τα πράγματα όπως θέλει η ίδια. Όμως ναι, ας προσπαθήσουμε και βλέπουμε», της λέει. Η Άννα που μαθαίνει τα νέα, δεν αργεί να τα μεταφέρει στην Ευτυχία: «Ξέρω ότι δεν θα σου αρέσει αυτό που θα σου φιλενάδα, αλλά όλοι οι άντρες είναι ίδιοι. Ο αστυνόμος δεν μας έλεγε προχθές ότι αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει; Λοιπόν μπούρδες, ο Κουράκος τα ξαναβρήκε με την Ιουλία», την πληροφορεί και η Ευτυχία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία έχει στην κυριολεξία παγώσει την Ευτυχία, που είχε πιστέψει πως κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους. Από την άλλη, η Ιουλία με τον Γιώργη παλεύουν να βρουν τα πατήματά τους, αλλά η αμηχανία μεταξύ τους είναι έκδηλη.

Πηγή: tv24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved